התכחשות לסיכום בע"פ

  • הוט, מה עושים???
    רן 28 | 28/03/2010 18:09

    שלום עד לפני כמה חודשים הייתי מנוי בחברת בזק: תשתית אינטרנט+קו קל( לא שילמת לא דיברת) המחיר היה מעט יקר ולכן התקשרתי לחברת הוט לקבל הצעת מחיר על אותו שירות. נציגת השירות בהוט הציעה לי עיסקה משתלמת: תצטרף אלינו ל 12 חודשים שלם תשתית אינטרנט כל חודש קבל 3 חודשים טלפון x שעות חינם ואחרי 3 חודשים תקבל קו נטו הווה אומר לא דיברת לא שילמת. לאחר 3 חודשים התקשרתי ע"מ להכניס לתוקף את הקו נטו והנציג אומר לי שאין את המסלול הזה יותר ויש לי 2 אפשרויות או לשלם גם על הטלפון או שינתקו לי את קו הטלפון לגמרי. הסברתי לו שעברתי להוט רק בגלל שהציעו לי את אותה חבילה כמו בבזק במחיר נמוך יותר, שהקו נטו היה גורם חד משמעי ועכשיו לא שווה לי להישאר אצלהם. הצעתי שאם הם לא יכולים לספק את השירות שהובטח לי בהתחלה אז שינתקו אותי ללא ההתחייבות ושיחזירו לי את דמי ההתקנה ששילמתי כתוצאה מהמעבר מבזק אליהם. הם לא מוכנים. אני לא יודע מה לעשות זה פשוט חוצפה למשוך בנאדם אליהם לחברה להבטיח לו דברים ע"מ שיצטרף ואחרי שהוא מצטרף לומר לו אין את השירות הזה יותר. האם השיחה הראשונית בה סוכמה העסקה קבילה בבית משפט כי הם מצידם אומרים תוכיח שהנציגה הבטיחה לך (למרות שיש לי את שם הנציגה)

    • התכחשות לסיכום בע"פ
      עו"ד אפי אהרונוב | 01/04/2010 09:38

      בוקר טוב רן, בהיעדר הוכחות לטענתך, היה ותפנה לביהמ"ש בעניין תיאלץ לשכנע את ביהמ"ש בצדקת גרסתך אל מול גרסת החברה. יתכן שתצליח בכך, ויתכן שלא. בכל מקרה, תוכל לדרוש מהחברה להציג את הקלטת השיחה עמך והיה והחברה תטען שהשיחה לא הוקלטה, יתכן וביהמ"ש יראה בכך פגיעה בגרסתה. מועדים לשמחה.