דרישת תשלום לדו"ח חניה

  • האם דוח חניה של ערית ת"א שייך לתביעות קטנות?
    lior155 | 24/03/2010 12:39

    שלום, לפני כשבוע הגיעו אלי מוציאים אל הפועל של מחלקת חניה מעירית ת"א על דוח חניה משנת 2005 אשר הוסב על שמי על ידי חברת השכרת רכב על סך של כ 1300 ש"ח עם דרישה לתשלום מידי ואם לא בפעם הבאה שהם יגיעו שוב לביתי יתבצע עיקול. שוחחתי עם מחלקת החניה של ת"א בטלפון והסברתי להם שמעולם לא היה לי או נסעתי ברכב שהם טוענים שנסעתי בו ובגינו קיבלתי דוח, מבירור מלא של הפרטים הסתבר שחברת ההשכרה עושה הסווה על ידי המעסיק לשעבר והם חותמים בעצמם על ההשכרה בשמי שלא בוצעה מעולם על ידי. כל נסיונות ההסבר שאני לא נהגתי ברכב ושאני בכלל לא חתום על המסמכים של ההשכרה המדוברת לא עזרו ומאגף החניה ממשיכים לטעון שהמסמכים "כשרים" גם אם אני לא חתום עליהם מכיוון שהם הגיעו מחברת ההשכרה. לי נמאס לרוץ ולשוחח עם המעסיק לשעבר ועם חברת ההשכרה ומחלקת החניה שיפתרו את הבעיה ויסירו מעלי את העעיקולים ואני רוצה לפנות לבית המשפט אבל אין לי מושג אם אני אמור לפנות לתביעות קטנות או לאן ואם כן כמה זמן ההליך מתבצע לבקש מבית המשפט לבטל עיקולין ואת הדוח שהוצא שלא כדין? אמשח לתשובה מהירה כי אני לחוץ מאד שלא יחזרו המעקלים שוב בקרוב. תודה ליאור

    • דרישת תשלום לדו"ח חניה
      איציק שר שלום | 25/03/2010 10:17

      שלום,אם אותם גורמים הגיעו אליך במסגרת תיק הוצאה לפועל, אזי זכותך לפנות לראש ההוצל"פ ולטעון לביטול החוב.אם הגיעו אלי ממסגרת אחרת, אין טעם לנהל שיחות טלפוניות, אלא במכתב רשום ומסודר.בית המשפט לתביעות קטנות אינו מוסמך לבטל כנגדך דו"ח חניה.הערכאה השיפוטית שעוסקת בעניין ביטול מסוג אותו אתה מבקש הנו בית המשפט לעניינים מנהליים. מציע בתחילה לכתוב ובהתאם לתשובתם להמשיך.