התנהלות חברת סלולר

  • סחיטה של סלקום - חשבונית ע"ס 1630 ש"ח בעקבות אינטר
    גלעד מאור | 21/03/2010 11:29

    שלום אתחיל ואומר שאני סובל מהחברה הזו כבר המון זמן, מדברים שכביכול "חוקיים" אבל ממש לא נקיים. אני והמשפחה לקוחות סלקום כבר לפחות 7 - 8 שנים כגוף עסקי עם 30 מכשירים, ולפני כשנה וחצי החלטתי לפתוח עסק עצמאי ולצאת מההתחייבות המשפחתית ללקוח עסקי קטן. מכרו לי חבילה עם טלפון משוכלל (nokia e71) ואמרו שבסכומים שאני מדבר לא אעבור את ה200-250 ש"ח בחודש. מיותר לציין שאין חודש שבו ירדתי מה350 ש"ח. מה שנקרא דיבורים לחוד מעשים לחוד, אבל שוב עד היום הכל היה חוקי (ולא נקי) כך שלא היה לא מה לעשות חוץ מלעדת שברגע נגמרת ההתחייבות אני עוזב. אבל הפעם הם באמת מגזימים : ביום שישי האחרון כמידי חודש קיבלתי את החשבונית החודשית שלי מסלקום במייל, וסכום החשבונית היה לא אחר מ1630 ש"ח. מדהים. מיד התקשרתי *123 ותוך כדי ריפרפתי בחשובנית וראיתי שמצויין שעשיתי 250 מגה של גלישת wap. כחלק מהחוזה שלי אני מחוייב לשלם על 100 מגה wap דרך התוכנית כך שיוצא ששלימתי המון כסף על 150 מגה הנוספים. מבדיקה ב 4 חשבוניות קודמות אני עושה בממוצע 40 מגה בחודש, ומה שסלקום אומרים הוא שבחודש פבואר גלשתי בכל יום משהו בין 6-10 מגה ליום עד ל250 מגה בחודש. כמובן שלא נשלחה שום הודעה לגבי החריגה אלא מבחינתם אני הייתי אמור לבדוק את זה לבד (אפילו שהם כמובן ידעו, ומידי פעם שמתחשק להם הם כן שולחים) אז כאמור התקשרתי למוקד והודעתי להם על הבעיה, העבירו אותי למוקד אינטרנט שם דיברתי עם בחור בשם טל ששמע את הבעיה ועבר על החשבונית. כאן הגיע הקטע המטורף : טל אמר שיש פתרון טוב בשבילי שיפתור את הבעיה בצורה קלה ופשוטה וכדאי לי להקשיב לו עד הסוף : הוא הציע לי שאני אשלם עוד 50 ש"ח בחודש! למשך חצי שנה על חבילת גלישת wap ללא הגבלה ובתמורה הם יבטלו לי את הקנס( או יותר נכון יכניסו רטרואקטיבית את הכמות ללא הגבלה). מודה שלא האמנתי למה ששמעתי - האם יש סחיטה גדולה מזאת. מבחינתי הם עצמם הוסיפו לי את ה150 מגה המיותרים ועכשיו סוחטים אותי עליהם. הם לא אומרים לי על מה ואיפה גלשתי. לא התקנתי שום תוכנה מיותרת ולא עשיתי שום דבר חריג. חברה עלובה. הבטיחו לי שיחזור אלי מנהל . מקוה לסיים את זה בביטול החוב המטופש לפני תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. ***צונזר ע"י המערכת***

    • התנהלות חברת סלולר
      עו"ד אפי אהרונוב | 22/03/2010 08:34

      בוקר טוב גלעד, כדאי להקליט את השיחות שאתה עורך עם נציגי החברה ולו בכדי שיהיה לך על מה להסתמך אם וכאשר תחליט לתבוע אותה.