עיכוב בשיפוץ בית

  • הסכם עם קבלן!
    יפית | 16/03/2010 07:21

    אני ובעלי חתמנו על הסכם עבודה מול קבלן שיפוצים לפני שבוע בערך הוא היה צריך להתחיל את העבודה ביום ראשון הזה עכשיו במקרה אבי הביא מישהו לבדוק את הדירה והסתבר שצריך חיזוקים בבית וללא מהנדס אסור לעשות שום דבר. הקבלן נתן לנו להרגיש לא נעים בזה שזה מתעכב העבודה..שלו..והוא יכל להתחיל בינתיים להרוס דברים אחרים אמרתי לו שבשום פנים ואופן אני לא מוכנה לקחת על עצמי אחריות שיקרה משהו עד שאין מהנדס..\ יש לציין שלא שילמתי לו עדיין כלום! העבודה תעלה 85000 ש"ח שהוא מסיים אני מאמינה שהוא לחוץ על העבודה בסה"כ רוצה להתפרנס אבל הוא הוא נותן לנו להרגיש לא נעים - ואומר לי שהיינו צריכים לבדוק את זה מזמן..אמרתי לו שהוא הקבלן ואם הוא בא לעשות עבודה אז הוא היה צריך לבדוק את זה ..הוא טוען שאין שום בעיה בבית ולא נראה לו שצריך את כל הבלאגן הזה אני מםחדת שיקרה משהו זה דירה של אבי שאני רוכשת ממנו ועדיין לא בוצעה העסקה בני לבין אבי (זה יקרה) אז אבי קצת פוחד , זה בניין ישן עם גג רעפים --שפשוט אבי מפחד שהתקרה תפול אם ישברו קירות. זה הכל .אם אני לא מרוצה מהקבלן אני יכולה לבטל איתו עסקה בלי ששילמתי לו חתמנו רק על הסכם עבודה שזו בעצם הצעת מחיר מה שהוא עושה בבית ונותן לנו מבחינת כלים ומבחינת המחירים.תודה אשמח לענות על משהו אם לא מובןץ

    • עיכוב בשיפוץ בית
      עו"ד אפי אהרונוב | 16/03/2010 10:42

      יפית שלום, אין לעשות פעולות בבית אשר עלולות לסכן את יושביו. ואולם, יתכן ותיאלצו לפצות את הקבלן על העיכוב בעבודה (היה והעניין גורם לו נזק). כדאי לשאול במקביל בפורום מקרקעין הסמוך על מי האחריות לבדוק את הבניין לפני תחילת השיפוץ.