הגדרת 'שני ימי עבודה'

  • רכישת רכב בליסינג
    מסיבתי | 12/03/2010 13:19

    בתאריך 10/3 ביצעתי עסקת קניה של רכב מאחת חברות הליסינג הגדולות במדינה, חתמתי על חוזה שאחד מהסעיפים אומר שהחברה חייבת למסור לי את הרכב לאחר שני ימי עבודה היום ה 12/3 והם היו צריכים למסור לי את הרכב והם לא !!! האם אני יכול לבטל את החוזה מאחר והם לא עמדו בהסכם ואם כן האם אני רשאי לתבוע את דמי הקדימה אשר שילמתי ןהאם בכלל אני יכול לטבוע ולקבל פיצוי על העוגמת נפש שנגרמה לי?

    • הגדרת 'שני ימי עבודה'
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/03/2010 14:34

      שלום רב, יום ששי אינו מוגדר כיום עבודה, לפחות לעניינים מסוימים (ומן הסתם גם בהסכם ההתקשרות שלך עם החברה), כך שכרגע שאלתך אינה רלוונטית. שבת שלום.

      • רכישת רכב בליסינג
        מסיבתי | 15/03/2010 07:27

        תודה על תשובתך המהירה אך יש שינוי לאחר שקראתי שוב את החוזה יש להם שבוע ימים מביצוע העיסקה למסור לי את הרכב אך ביום ראשון ה 14/03 הגעתי למקום ונמסר לי כי לרכב יש בעיה נקרעו רצועות של ההגה כח משהו שלא היה רשום בבדיקה שהציגו בפני שהרכב עבר לפני שאני ררכשתי אותו מנהל המקום אמר שיפצה אותי אך אני כרגע תקוע ללא הרכב שאני זקוק לו נואשות והרכב יהיה מוכן רק ביום רביעי בערך ולאחר שבדקתי את הרכב יש כמה וכמה ריג'קטים שלדעתי הם לא בלאי סביר שאלתי היא אם אני לא יקבל את הרכב עד ליום חמישי האם יש לי את הזכול לבטל את העיסקה והאם יש לי את האופציה לתבוע אותם על עוגמת נפש שניגרמה לי ועל בזבוז זמני היקר נ.ב. השמח לשמוע הצעות נוספות איך אני יכל לפתור עניין זה כך שידי תצא עליונה