תגובת המשך

  • סלקום
    בעילום שם | 10/03/2010 20:40

    אני משער שלא ענו לי בגלל שהנושא ירד לסוף העמוד הראשון, אז אני אכתוב אותו שוב.דרך אגב, בשיטה הנוכחית של הפורום, זה באמת בעיה כי הודעות חדשות לא מקפיצות את ההודעהזה ציטוט של ההודעה שכתבתי"אין להם הקלטות לכל השיחות.אני חושב שהנציגה שלהם פשוט סידרה אותי כשהיא ידעה מראש שהם לא יחליפו את זה, ומה שהם רצו לעשות זה להעלים ראיות.בכל אופן, לבית משפט אני מתכוון להגיע.אשמח למידע בנושא של איך מתנהל ההליך של תביעות קטנות.דרך אגב, האם אני יכול להציע ללכת למכונת אמת ושבמידה ויוצא שאני דובר אמת אז סלקום ישלמו על הבדיקה?"ועכשיו תוספת לדברים האלה:הייתי היום בבית משפט והבאתי טפסים להגשת תביעה.הייתי גם היום בסלקום וביקשתי תמליל של השיחות שלי מולם.הפנו אותי לכוכבית 123 ואמרו לי שכדאי אולי לנסות לדבר עם מנהל שם, על הנושא הזה (אמרתי שם שעכשיו הייתי בבית משפט והנה הטפסים להגשת תביעה).אז מה שברצוני להוסיף הוא:האם יש לסלקום אפשרות לסרב לתת לי את התמלילים של השיחה?האם אני צריך לשלם על זה?ומה הסכום שכדאי לי להגיש בתביעה?תזכורת:על המכשיר הראשון אנו משלמים 40 שקל ומקבלים החזר של 30 שקל כאשר נאמר לסלקום שלא שומעים בו וזה בסופו של דבר היה ההסכם.על המכשיר השני אנו משלמים סכום מלא וכבר אחרי יומיים היו בעיות.יש לציין שביזבזנו המון זמן על טלפונים והגעות למרכז השירות של סלקום.

    • תגובת המשך
      איציק שר שלום | 11/03/2010 09:38

      שלום, הפורום הנוכחי לא נועד לתת מענה מכסה לכל הליך והליך בו מתכוונים או לא מתכוונים לנקוט. ישנם פניות שמצריכות ברור יותר מעמיק מזה הנעשה וניתן בפורום. מציע לעלות פניה מסודרת לייעוץ אישי.

      • סלקום
        בעילום שם | 11/03/2010 16:40

        האם זה כרוך בתשלוםיש איזה חלק שאפשר לקרוא על התקנון של הייעוץ אישי?

        • סלקום
          בעילום שם | 11/03/2010 17:22

          יש התפתחות חדשההתקשרתי לסלקום והתברר שבתיקון הנוכחי הוחלף חלק.ובתיקון הקודם הכרטיס זיכרון היה תקול.מדובר על מכשיר חדש.איפה זה שם את הסיכויים שלי לזכות במשפט?

          • המשך
            איציק שר שלום | 11/03/2010 17:38

            קשה מאד להעריך תוצאות משפט. זה מאד תלוי באופן בו הנושא מובא בפני בית המשפט, הטענות בכתב ההגנה, מה נאמר בדיון ע"י הצדדים, חקירות הדדיות והחלטת השופט מנקודת מבטו.

            • סלקום
              בעילום שם | 11/03/2010 19:04

              אוקיי. תודה. אני אשמח אם גם תענה לי על השאלות בנוגע לייעוץ אישי

              • המשך
                איציק שר שלום | 11/03/2010 19:16

                ברגע שפותחים פנייה דרך "ייעוץ אישי" היא נבדקת ע"י מערכת האתר ומועברת לטיפול אישי. לאחר מכן יחזרו אלייך ואז תחליט אם רצונך לקבל את הייעוץ. הפנייה אינה מחוייבת בתשלום. ראה שם גם תקנון.