ריבוי חיובים וחובות

  • תיק שאמור להיות סגור ולא נסגר דחוף!
    מ | 09/03/2010 13:13

    שלום וברכה, אני לקוחה של ברת פרטנר ( אורנג') ולפני כשנתיים פניתי אליהם על מנת לרכוש מכשיר נוסף( לא כרטיס sim ) אני לקוחה ותיקה של אורנג' מזה 10 שנים ויותר. אבא שלי עובד חב' אל על ויש להם תכנית מיוחדת לעובדי אל על שהיא מוזלת מאד! היות והיתה לי תקלה או מאיזה סיבה לא הסתדרתי עם המכשיר של נוקיה ב 2008 ניגשתי לנציגת מכירות באורנג' והסביתי לה שאני לקוחה ששייכת לתכנית אל על הדגש על תכנית אל על וכל רצוני היה לרכוש רק מכשיר נוסף! לא לפתוח קו נוסף O( שזה כרטיס ה sim) מה שקרה נפפלה הטעות . והיא אכן נתנה לי מכשיר עם קו . ואנ לא הבנתי. איך שלא יהיה השתמשתי רק במכשיר לא הבנתי שחוייבתי על הקו החדש. והית והשתמתי שרק במכשיר החדש ( סוני אריקסון9 עם הקו של המכשיר הישן ( sim ) הקודם. לכאורה מה שאורנג' עשו בשגגה הם פתחו לי "מס' לקוח חדש".שלא היה בו צורך וזה הוליד מצב שהתשלומים איך שהוא לא הגיע ל"מס' הלקוח החדש" ואני שילמתי לפי החשבוניות הרגילות. מפה יצא מצב שאורנג' הבינה מזה שאני לקוחה "לא משלמת" ותבעה אותי דרך עו"ד ( מה שהיה מן נמנע) היות וייש להם דרכים לא ברורות להכפיל "מספרי לקוח וזה גורם לכפילויות רבות" ולגביה כפולה מלקוחות. כל עגנת נפש זו כבר עברה דרך הורי שבאו לסייע לי בבדבר. ובפרט אבא שלי כלקוח אל על . ( היות וזו התכנית הכי מוזלת במשק מבחינת סלולר) מה שקרה הורי באו ושילמו לעו"ד בסביבות ה 1,300 ש"ח עבור חיבור מחדש . וכל חודש בחודשו יורד לי כסף מהחשבונית. והובטח לי כי התיק ייסגר!! היות ולצערי יש לי תיקים נוספים בהוצל"פ החוורתי לדעת לא רק שתיק פרטנר( אורנג') פתוח אלה עומד על אותו חוב של תובענות!! אמש ניסיתי לדבר הן עם אורנג' והן עם משרד עו"ד חן פישר ב"כ פרטנר( אורנג') בענין. והבנתי שהתיק סגור מ-2008 בפרטנר וגם סגור אצל עו"ד . ביקשי לדעת איך סוגרים התיק. מפרטנר נימסר: זה לא קשור אלינו והפנה אותי אל העו"ד העו"ד מוסר התיק סגור תפני לאורנג'. מתוך שיחת ברור עם עו"ד של אורנג' נמסר לי כי היות והמכשיר היה בהתחייבות ונשארה יתרת חובה על ציוד קצה של 700 ש"ח התיק לא נסגר. ושפניתי לנציג אורנג' ממחלקה פיננסית להבהיר הדבר. 1. נתקלתי בשירות מאד לא מקצועי ולא שירותי! 2. הזכיר לי כל רגע "שאני הרבה זמן על הקו"..3. הוא טען שיש תחת מס' הת.ז שלי הרבה מספרי לקוח ...( שנדהמתי ממצא זה) כמה שידוע לי יש לי מכשיר. אחד. ושביקשתי בירור בעניין הנציג מסר לי שהוא לא יכול לעזור היות ויש לי הרבה מספרי לקוח ולפנות לשירות שיבדקו את זה. זה בענייני זלזול טוטלי בלקוחות לחברה כמו אורנג' שהיא חברה שידועה ובעלת שם המכבדת את עצמה. אם לקוח פונה לחברת סלולר היות והוא משלם לה כסף. וזה לקוח של הרבה שנים. מן המכובד לפחות לבדוק לשורשו של דבר. ורצון לעזור. ונתקלתי באי רצון לתת בכלל שירות. א שהתיק אמור להיות סגור ( ואינו סגור) ומתוך עו"ד חן פישר נמסר שאורנג' צריכם לקחת אחריות ולשלוח אליהם קובץ. ומתוך שיחה עם אורנג' נמסר שהתיק סגור ממזמן וזה לא קשור אליהם.לפנות רק דרך העו"ד אני כלקוחה נמצאת כמו כדור שלג בין שניהם ואיש לא מזיז אף אף.למרות שכאן העו"ד שלהם בסדר גמור. זה פרטנר "שנהנת" מהתעללות בלקוחותיה. העיקר "לקבל את הכסף עבור "שירות לא שירות""! כמובן שהתלוננתי על ענין זה. בפניות הציבור. זאת ועוד נקודה. היות ואני נקלעתי לקשיים אבא שלי מאד בא לקראי בתשלום חשבוניות אורנג'. החוורתי יותר ( וזה קרה בעבר יותר מפעם אחת) שאבא שילם והתשלום הלך עבור מס' לקוח אחר. יוצא שמה ששילמתו לחסות עבור חשבוניות שלא שולמו..כאילו לא שולם כלל. גם החודש לטענתי אני צריכה לשלם להם כ-300 ש"ח עבור חשבונית החודש (120 ש"ח) וחשבונית קודמת 230 ש"ח) אבא שלי עבור חשבונית לפני חודשים . ונציג אורנג' טוען שזה שולם עבור מס' לקוח אחר. אנא מכם ייעצו ועזרו, אני רואה שאין לי ברירות לפי "עגמת הנפש " "וההתעללויות הללו" יכולתי לבד להגיש תובענה נגדם . אם הייתי יודעת איך. היות ואיך אפשרות למימון עו"ד ואני לא ממצאת בעניינים אלו.\ וכעת אין לי סיוע משפטי אשמח לכל הכוונה ועזרה

    • ריבוי חיובים וחובות
      איציק שר שלום | 09/03/2010 14:41

      שלום, יש קושי רב להבין את שכתבת ולתת לזה "מסגרת מוצעת לטיפול", שכן ערבבת בין נושאים כאלה ואחרים לנושא העיקרי. מציע שתעשי סדר במס' הנייד שברשותך, בחיובים השונים, בתיקים השונים ותעלי כל נושא בנפרד ובתמצית. הבנתי שחייבו אותך על קו נוסף, בו בעת שאת בכלל בקשת לרכוש רק מכשיר ללא קו. לאחר שתארגני את הכל, תשלחי מכתב מסודר בעניין ותבקשי לתקן זאת. תבקשי גם לראות חתימתך על העסקה המדוברת. אם נמצא שחתמת על קו נוסף, יהיה לך קושי לשכנע שופט שלא התכוונת לעשות כן. לפני שחותמים קוראים.

      • תיק שאמור להיות סגור ולא נסגר
        מ | 09/03/2010 15:28

        אני מודה על התשובה בענייני, רק שנכון הייתי צריכה להמתקד בעיקר. בעניין זה הגענו להסדר עם חברת פרטנר ב-2008 שילמתי חזרה עבור חיבור. ואני משלמת להם חודש בחודשו . היום דיברתי עם משרד עורכי דין שמייצג אותם. ולבד נמסר לי שבגין ציוד יש התחייבות. צריך לדבר עם אורנג' שאם הגענו להסדר ואני משלמת להם עבור השירות. אין מקם לתיק פתוח בהוצל"פ . והובטח לי שעוד היום ישלח ממשרד עו"ד חן פישר המייצג את פרטר את פרטנר המחלקה המשפטית בעניין בכדי לסגור א התיק. היות והגענו מזמן להסכם וחזרתי להיות לקוחה של פרטנר ואין מקום להשאיר את תיק ההוצל"פ פתוח אם הגעתי עם הסדר של החברה. מה שניסיתי כן לכתוב שדיברתי אתמול עם נציג גביה של פרטנר והם טענו שהם לא יודעים בכלל מה מדובר והתיק סגור והם שוב מפנים לעו,ד שלהם. וזה מה שיוצר כדור שלג. באין צדק ועגנת נפש שיכלה היתה להמנע. מה קורה אם פרטנר לא יסכימו לסגור התיק בהוצל"פ גם שהגענו מזמן להסכם ואני משלמת להם כל חודש?

        • המשך
          איציק שר שלום | 09/03/2010 15:42

          העסק שלך הנו מול חברת התקשורת ולא מול מי שמייצג אותה. אל תבזבזי מזמנך טלפונית וריצות. תעבדי מול גורם אחד וכך לא "יזרקו" אותך מאחד לשני. תכתבי מכתב כפי שכתבתי לך קודם ותחכי לתשובתם.