פיצוי עגמת נפש בגין חיוב המנוגד למוסכם

  • הפרת תשולמי אשראי
    אא | 08/03/2010 12:36

    שלום קניתי מ012 מחשב ניייד ב24 תשלומים שווים להפתעתי הם הורידו 600 ש"ח בפעם אחת ואת שאר חילקו ל24 תשלומים כל פנייה אלהם בנושא שיסדירו את זה לא עזר הם שלחו רק פיצוי של 10 ש"ח האם ניתן לתבוע אותם על עוגמת נפש בלבד? למרות נזק פיזי לא נגרם (להסדיר את תשלומים עכשיו זה לא יעזור לי) ניסתי דרך חברת אשראי לבטל את עיסקה אך מאוחר מידי דבר של עוגמת נפש נובע מחרדות שלי לגבי מינוסים וריביות (דבר ליגטמי) בתודה מראש אא

    • פיצוי עגמת נפש בגין חיוב המנוגד למוסכם
      איציק שר שלום | 09/03/2010 08:11

      שלום, בנסיבות אלה לא ממליץ לתבוע עגמת נפש. מציע לשגר מכתב ולבקש פריסת ה 600 ש"ח כפי שנקבע מלכתחילה.

      • ביקשתי את זה בהתחלה אבל הם סירבו
        אא | 09/03/2010 08:52

        ביקשתי את זה בהתחלה אבל הם סירבו אפילו שלחתי פקס והם לא הגיבו האם זה לא נחשב ניצול לרעה של כרטיס אשראי? בתודה מראש

        • שאלה נוספת איזה חוק הם הפרו?
          אא | 09/03/2010 09:10

          שאלה נוספת איזה חוק הם הפרו?

          • המשך
            איציק שר שלום | 09/03/2010 10:52

            הם הפרו כלל בסיסי, שהוא "חיוב בניגוד למוסכם עם הלקוח". פנה בתקיפות ואף תאיים בתביעה להחזרת כספך.

            • מה עונש על כך
              אא | 26/04/2010 11:38

              מה עונש על כך?