גג דולף בדירה שכורה

  • דליפה מהגג בבית שכור
    אמרי | 03/03/2010 17:21

    שלום רבאני גר בבנין דירות בקומה האחרונהו כרגע הגג דולף. הודענו בעבר לועד הבית, לקח לו זמן לתקן אבל בסוף הוא הביא מישהו שיתקן אבל גם זה לא עזר. האם יש לי עילה מסויימת לדרוש מבעל הבית פיצויים על החורף הרטוב בדירה?

    • גג דולף בדירה שכורה
      איציק שר שלום | 03/03/2010 18:54

      שלום, מי שאמור לטפל בעניין, מתחילתו ועד סופו, הוא אך ורק בעל הדירה בה אתם גרים. הוא זה שאמור לנהל משא ומתן עם וועד הבית, והוא זה שאמור לפצותכם. מציע לכתוב לו ברשום ולבקש פיתרון מיידי לבעיה, כמו כן פיצוי על החורף הנוכחי, בו אתם נאלצים לחיות כך. בעל הדירה, יכול לפנות למפקח על המקרקעין ולבקש התערבותו, במתן "צו עשה" לוועד הבית לצורך תיקון הנזילה.