סחבת בהעברת מנוי חדר כושר

  • צרות בחדר כושר
    פיני | 03/03/2010 16:32

    רכשתי מנוי חצי שנתי לחדר כושר במסגרת קבוצת רכישה בחברה בה אני מועסק ביקשתי להעביר את המנוי 1לאדם אחר ,מאחר ונוצרה בעיה שמנעה ממני להשתמש במנוי. לאחר הסכמת כל הצדדים הנוגעים לעניין ביקשנו לבצע את העברה ובעת העברת המנוי נדרשתי 30 ₪, על פי מדיניות המקום. ביום זה, מגי(שם בדוי), אחראית לביצוע העברה לא נכחה, התבקשנו לחזור יום למחרת להשלמת העסקה. כמו כן נאמר שדי בכך שאדם המעוניין במנוי יגיע לבד וישלם מכיוון שהח"מ נתן את אישורו. בתאריך 22/02/2010 בעת השיחה עם המקום, נודע לאדם כי עליו לשלם 50 ₪ נוספים ולא 30 ₪ כפי שנקבע בהתחלה. לדברי מגי אין זה מספיק 30 ₪ ועבור העברה מסוג זה יש לשלם 80 ₪. לאחר התייעצות איתי הוחלט להסכים לתנאי זה כדי להוציא את העסקה לפועל בהקדם. בתאריך 24/02/2010 האדם הגיע ללמקום לביצוע העברה כפי שסוכם טלפונית מגי לא נוכחה במקום ולכן מזכירת המקום התקשרה עלייה, בשיחה עם מגי נודע לנו כי הסכום כבר איננו 80 ₪ אלא 360 ₪. בתאריך 02/02/2010 היה ניסיון אחרון לפני הגשת כתב תביעה ונוצא קשר עם אחד מבעלי המקום בשיחה עמו הוסבר לו כי הח"מ רכש מנוי במסגרת קבוצת רכישה בחברה "צוות 3" ומעוניין להעביר את המנוי נאמר ע"י בעל המקום להגיע לחדר כושר עם 30 ₪ בלבד ולהגיד למזכירה שדיברנו. בהגינו למקום יום למחרת הסכום הזה כבר לא היה ודרשו שוב 360 ש"ח . בגלל הפרה בוטה של הסכם זה האדם ביקש לבטל את העסקה עקב שינוי התנאים, מצב זה משאיר אותי מחד עם מנוי שאינני יכול להעבירו לאדם אחר כולל לעובד חברה אחר ומאידך אינני יכול לבטל את המנוי ולקבל את כספי בחזרה. יש לציין כי המנוי הינו רגיל ואינו מותנה בתנאים מיוחדים שעליהם הנני חתום ועל כן לא אמורים להיות עיכובים ותנאים מיוחדים בביצוע העברה. האם שווה לטרוח להיגרר לתביעה ועם בכלל יש אילה עבור 900 ש"ח

    • סחבת בהעברת מנוי חדר כושר
      איציק שר שלום | 03/03/2010 18:48

      פיני שלום, קבע פגישה מסודרת עם בעל המכון, ובקש להסדיר את העניין, בו במקום, בדיוק כפי שסיכם איתך טלפונית. אפשר גם לעלות את הכול למכתב ולבקש הקפאת המנוי, עד העברתו לאחר. עיין בתחילה בתקנון המכון.