טכנאי שלא הגיע

  • מה קורה אם הטכנאי בכלל לא הגיע?
    שרית גורן רצבי | 03/03/2010 10:42

    שלום רב, שאלה 1: מחברת כבלים התקשרו אלי מיוזמתם לצורך החלפת כרטיס בממיר ולתאם טכנאי. באותה הזדמנות אמרתי שיש לי כמה תקלות ואשמח אם יתקנו אותם באותו מעמד - נאמר שמיצידם שאין בעיה. תיאמו איתי יום ושעה - באותו יום באותן שעות לא קבעתי פגישות (אני עצמאית). בפועל הטכנאי בכלל לא הגיע ולא הודיע. לאחר שיחה איתם כל מה שהיה להם לומר לי זה "סליחה". מה הפיצוי במקרה זה? שאלה 2: כאשר יצרתי קשר עם החברת כבלים לצורך בירור ביקשו שאציין באיזה קו טלפון לזיהוי מה מתברר כאשר העבירו אותי ממסלול פרטי לעסקי החליפו לי את המספר והנציג אפילו לא טרח לציין זאת בפני. באתר אינטרנט שלי ובכרטיסי הביקור שלי רשום הטלפון הקודם. רק במעמד שיחת בירור הטכנאי המבריז גיליתי זאת. ושוב מה יש להם לומר "סליחה הוא חשב שזה ברור לכן לא אמר לך" ואני חשבתי שזה ברור שהמספר לא יוחלף לכן אני לא ציינתי. שורה תחתונה החזירו לי את המספר הקודם אבל חודשיים המספר המפורסם היה מנותק. מה עושים במקרה זה? תודה מראש שרית

    • טכנאי שלא הגיע
      עו"ד אפי אהרונוב | 03/03/2010 17:24

      שרית שלום, 1. לדעתי יש מקום לתבוע מהחברה פיצוי ללא הוכחת נזק בסך של 600 ש"ח. 2. בנוסף, לדעתי את ראויה לפיצוי כספי לאור העובדה שמספר הטלפון העסקי שלך הוחלף, מבלי שיידעו אותך על כך. באם יש לך אפשרות לאמוד את גובה הנזק שנגרם לך, תוכלי לתבוע אותו. אפשרות אחרת היא לבקש מביהמ"ש שיפסוק פיצוי לאור התרשמותו. בכל מקרה, בשלב ראשון מומלץ לפנות אל החברה בצורה מסודרת ובכתב, לתאר את השתלשלות העניינים ולדרוש פיצוי בגין ה'הברזה' ופיצוי נוסף בגין היעדר דיווח. שיהיה בהצלחה.

      • עזרה - בכתיבת כתב תביעה
        שרית | 07/03/2010 16:29

        שלום עו"ד אפי על תשובתך המהירה, לאחר 3 ימי עבודה חזרו אלי מהוט, מנהלת משרות פיננסים. לגבי הטכנאי המבריז היא אמרה שזה יבדק ותחזור אלי. לגבי הטעות במספר הטלפון היא מוכנה לפצות אותי ב - 3 חודשים ללא חיוב בגובה דמי המנוי. כלומר, כרגע דמי המנוי שלי לטלפון הם 39.9 ש"ח לחודש כפול שלושה חודשים. כאשר הסברתי שגובה הנזק שלי הוא גובה בהרבה מ 120 ש"ח ושזה נראה לי מזלזל היא אמרה זה מה שהיא יכולה לעושות לא יותר מזה. גם כשאני יוכיח שנגרם לי נזק זה מה יש כי היא לא יכולה לפצות על משהו שלא התממש. אשמח לקבל עזרה למי לפנות לצורך הגשת תביעה או בפניה אישית לצורך נוסח מכתב תלונה מקדים לפני הגשת התביעה. והסבר על הפרוצדורה הכרוחה בכך. תודה לך מראש שרית

        • אשמח לקבל תגובה חוזרת בהקדם  לת
          שרית | 14/03/2010 13:15