חיוב ללא הסכם

  • חיוב אורנג' ללא חוזה
    עידו | 02/03/2010 15:02

    אני לקוח בחברת אורנג' מזה שנים רבות. לאחרונה ניידתי מכשיר אחד לחברה אחרת. בסיום ההתקשרות, אורנג' חייבה אותי את יתרת התשלום עברו המכשיר, בנוסף ל'ערך שיורי' - "השתתפות החברה להוזלת עלות המכשיר" על סך של מעט יותר מ 300 שקל. לאחר בדיקה מעמיקה, מסתבר שאין חוזה חתום עבור קו זה (פשוט כי החברה לא דאגה להחתים במעמד ההצטרפות). יחד עם זאת, החברה איננה מסכימה לזכות אותי ב 300 שקל שחייבה אותי. מה האפשרויות שלי ?

    • חיוב ללא הסכם
      איציק שר שלום | 02/03/2010 18:25

      עידו שלום, מציע לכתוב מכתב מסודר ולטעון את העובדות שציינת. רק לפי תשובתם תדע להמשיך.

      • תגובתם
        עידו | 02/03/2010 18:37

        כפי שנאמר לי בטלפון, היא ש"מכיוון שהייתי לקוח משלם במשך תקופה ארוכה, אף על פי שאין בינינו חוזה כתוב שמחייב אותי בתשלום "קנס" זה, הם אינם מוכנים לזכות אותי בחיוב זה. יחד עם זאת, הציעו לי זיכוי חד פעמי על סכום נמוך  יותר בגין שימוש בקו אחר שלי שפעיל אצלם (מה שמחייב אותי להישאר איתם גם בקו ההוא).

        • המשך
          איציק שר שלום | 02/03/2010 18:44

          מציע להתעלם לחלוטין ממה שנאמר, סוכם בטלפון ולכתוב מכתב רשום. בדרך כלל הם משנים עמדתם כשפונים במכתב.

      • תגובתם
        עידו | 02/03/2010 18:46

        כפי שנאמר לי בטלפון, היא ש"מכיוון שהייתי לקוח משלם במשך תקופה ארוכה, אף על פי שאין בינינו חוזה כתוב שמחייב אותי בתשלום "קנס" זה, הם אינם מוכנים לזכות אותי בחיוב זה. יחד עם זאת, הציעו לי זיכוי חד פעמי על סכום נמוך  יותר בגין שימוש בקו אחר שלי שפעיל אצלם (מה שמחייב אותי להישאר איתם גם בקו ההוא).