החזר כספי צמוד

  • חשבונית של HOT
    סיגל | 02/03/2010 14:19

    שלום, חויבתי בחשבונית על שרות שאני אמורה לקבל בחודש הקרוב למרות שאני מתנתקת ממנו בסוף ההטבה. כלומר אני לא מתכוונת לשלם. בHOT מסרו לי שאני אקבל את כספי חזרה אם לא אשתמש אבל לא צמוד לשום דבר. האם ניתן לתבוע אותם? סיגל

    • החזר כספי צמוד
      איציק שר שלום | 02/03/2010 18:22

      סיגל שלום, בטרם מעשה ומחשבה לכיוון הליך משפטי, כדאי לעיין בהסכם עמם. כמו כן בכלל לבחון כדאיות, שאולי מדובר בפרוטות, אם בכלל.