ביטול עסקה בשל ריבוי ילדים במעון

  • החזר תשלום מקדמה
    חן | 28/02/2010 21:24

    שלום, אני רשמתי את בתי למשפחתון כחודשיים לפני כניסתה למסגרת. ביום הרישום הובטח לנו כי לא יהיו במסגרת הזו מעל 5 ילדים בכל רגע נתון (למטפלת ישנם מס' ילדים זמניים אשר מגיעים למס' שעות בכל שבוע באופן משתנה). אנו שילמנו מקדמה על סך 400 ש"ח בכדי לשמור לעצמנו את המקום במשפחתון. כשבוע לאחר סגירת ההסכם קיבלתי טלפון מהמטפלת בו היא מבקשת את אישורנו לרשום ילד שישי. לאחר בדיקת העניין לעומק עם חברותיי אשר רשמו גם הן את ילדיהם הבנו כי בפועל רשומים 7 ילדים במשפחתון. באותו רגע הודעתי למטפלת כי זוהי לא המסגרת בה אני רוצה לשים את ילדתי ומכיוון שהיא לא עמדה בהסכם בינינו ובהתחייבות שלה אני דורשת את כספי בחזרה. היא הודתה בפניי בשיחה כי אכן רשומים יותר מ-5 מכיוון שהיא צריכה לבטח את עצמה ולוודא שיהיו לה מספיק ילדים ואף הבטיחה להיות איתי בקשר ביומיים הקרובים שאבוא לקחת את הכסף. במהלך השבועיים לאחר שיחתנו ניסיתי להשיגה בכל דרך אפשרית ללא הצלחה, נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה. היום הצלחתי להשיג את בעלה שאמר כי אנו ניזונים משמועות, גוררים אחרינו אנשים נוספים וקטנוניים ובשורה התחתונה הוא אינו מוכן להחזיר לנו את כספנו (באותה נשימה הוא גם מסרב בתוקף להוציא לנו חשבונית מס, להערכתי אין לו כלל פנקס דיווח). אנו מעוניינים בכספנו חזרה ולו בשביל העיקרון על עוגמת הנפש, היחס המזלזל בנו והשקרים. נשמח לקבל עצה כיצד לפעול בעניין בצורה חכמה ולקבל את כספנו. תודה

    • ביטול עסקה בשל ריבוי ילדים במעון
      איציק שר שלום | 01/03/2010 13:11

      חן שלום, לשלוח מכתב רשום ולבקש את המקדמה, אחרת תתבעו אותם בתביעות קטנות בצירוף הקלטות ועדויות של הורים אחרים.