שחכתי לציין

  • פגיעה בשן שלא קשורה לטיפול
    אהרון | 26/02/2010 14:52

    שלום עשיתי טיפול ברשת כללי סמייל של כתר בשן של הלסת העליונה בפגישה הראשונה עם הרופאה היא אמרה לי שהיא יכולה לעשות את הכתר בלי לגעת בשום שן אחרת בפה חוץ מהשן שעושים בה את הכתר. אחרי שהיא שמה את הכתר הרופאה השחיזה את השם התחתונה לכתר וכתוצאה מכך הגובה של השן התשנה וגם הצורה השתנתה במקום עיגול כלפי מעלה נהיה עיגול כלפי מטה, הנגיעה בשן שלמטה נעשתה בלי ידיעתי והסכמתי בתחילת הטיפול היא השחיזה את השן למטה ועצרתי אותה מלעשות זאת ובהמשך הטיפול היא שוב השחיזה ובפעם השנייה כבר לא עצרתי אבל הנגיעה בשן השנייה לא הייתה בהסכמתי, דיברתי עם מנהלת הסניף שאמרה שהיא לא חייבת לקבל את הסכמתי או לידע אותי על זה למרות שבאתי בשביל הכתר ונהרסה לי הצורה הרגילה של השן. כרגע אני במצב שצריך להשחיז את הכתר וטיפה את השן שהיא הרסה כדי לתת לזה צורה יותר טובה אני ביקשתי שרופא אחר יעשה את זה והם לא הסכימו, וגם הם לא הסכימו לתת לי את הצילום שיניים שמראה שבאמת יש שינוי בשן כמובן שהמנהלת אמרה שיש רק שינוי קטן אבל לדעתי זה פגיעה גדולה. רציתי לדעת אם יש לי פה עילה לתביעה ואם יש לי סיכוי לנצח פה, אף פעם לא עשיתי דבר כזה אבל אני מאד מעוצבן בגלל המקרה הזה

    • שחכתי לציין
      אהרון | 26/02/2010 15:10

      המנהלת אמרה שאפשר להשחיז טיפה את השן שהיא שינתה לי וגם את הכתר כי הוא מתנגש בשן אחרת אני הסכמתי שיעשו את זה אבל ביקשתי שרופא אחר יעשה לי את זה צריך להיות מובן אחרי הנזק שהיא עשתה לי והמנהלת סירבה שרופא אחר יעשה את זה ואמרה שרק הרופאה שעשתה את הכתר מההתחלה יכולה לעשות את זה ואף רופא אחר לא יגע בזה

      • טיפול בשן לא נכונה
        איציק שר שלום | 28/02/2010 10:44

        שלום אהרון, בטרם תגבש דעתך לכאן או לכאן, מציע שתבצע בדיקה אצל רופא אחר, במקום אחר ותבקש דעתו.