השיער נשאר מתולתל למרות ההחלקה

  • החלקה ללא החלקה
    שירלי | 24/02/2010 09:20

    שלום רב, אחותי הלכה לבצע החלקה יפנית במספרה מסויימת ויצאה לאחר הטיפול עם אותו שיער מתולתל כלעומת שבאה. הספר דרש שתשלם את 700 השקלים. מתוך בכי היא שילמה. האם תקין? במידה וחסרים פרטים, להלן הסיפור בפרוט: זו הפעם החמישית שאחותי עושה החלקה יפנית. בגלל המחיר הנמוך שפורסם באותה מספרה, הלכה הפעם אליה. הספר הבטיח 90% שיער חלק. כבר בתחילת הטיפול שמה לב שלא מבצע את השלבים אותם ביצעו בהחלקות השונות לפניו והעירה לו פעמים רבות. בתשובה ענה לה שהוא עובד בדרך אחרת וכולם סתם מוסיפים שלבים בשביל ה"שואו". היא התחילה לבכות ורצתה ללכת, אך הספר חזר ואמר, תמתיני עד השלב הבא ותראי שיצא חלק. אחותי התקשרה לאימי שאמרה לה שתשאר עד סוף הטיפול , ייתכן והוא יודע מה הוא עושה. לאחר מספר שעות, השיער עדיין נותר מתולתל (מלבד הקצוות החלקים מטיפולים קודמים). הספר הוסיף שלבים שלא אמר שיבצע בהתחלה. והשיער עדיין מתולתל . כשבאה ללכת בבכי, אמר שצריכה לשלם. אחותי שילמה והלכה בסערת רגשות ובבכי. הוא לא נתן לה חשבונית. יום למחרת אבי הלך למספרה והספר אמר שתמתין עם החומר עוד 3 ימים ואז אחרי חפיפה השיער יהיה חלק. למרות שאין שום הגיון בדבריו, אחותי עשתה כדבריו. זה הסיפור....

    • השיער נשאר מתולתל למרות ההחלקה
      איציק שר שלום | 25/02/2010 12:12

      שירלי שלום, מציע שאחותך תחזור למספרה ותבקש פיתרון, או החזרת התשלום. כמו כן לדרוש חשבונית / קבלה עבור התשלום ששולם. חשוב שאחותך תשריין לעצמה כבר עכשיו תמונה עם תאריך, זאת בכדי לחזק תביעתה העתידית כנגד המספרה. אם לא ינתן פיתרון הולם, יש לשקול הליך משפטי בתביעות קטנות.