עמלות שליח מטעם חברה

  • עריית אשדוד וחברת שוהר - מהן דרכי התמודדות
    ddd | 24/02/2010 02:28

    לעניות דעתי שווה תחקיר רציני. מדובר בעשיית עושר שלא במשפט. ה"חברה" הנ"ל אינה מחוייבת לעמוד בסטנדרטים של תשלום בגין שליח שמוסר אזהרה בלבד, ללא כל פעולה מצידו, אף מבלי שהוכח כי אני חייב כלל והחוב אמיתי? האם הוצלפ עובדת אצל הרשויות וגופים אחרים גדולים המטילים מורא על בית המשפט? החברה הנ"ל גרועה מארגוני הפשע, משיתה (בעידוד עריית אשדוד) עמלות שרירותיות כגון 500 עד 1000 ש"ח מבלי שעשתה דבר תוך ניצול העובדה לכאורה שמדובר בקורבן לגיטימי אשר המדינה מתייחסת אליו מלכתחילה כאל "חייב" אף אם הקנסה המקורי - מקורו ב"טעות". לכאורה מדובר בחברת לגיטימית אלא שנסיוני מלמד שעריית אשדוד החליטה כנראה שגביית דמי (מה שתבחרו) בתואנות שווא כאלה ואחרות הינה מלאכה פשוטה ורווחית מכדי לתת למשפחות הפשע ל"חגוג" לבד.

    • עמלות שליח מטעם חברה
      איציק שר שלום | 24/02/2010 09:15

      שלום רב, מערכת ההוצל"פ אינה עובדת עבור אף גוף פרטי, אלא הנה 'הגוף המבצע' של הרשות השופטת בלבד. לכל אזרח קיימת הזכות לפנות לערכאה המשפטית הנכונה ולבקש ביטול חיוב שלדעתו נעשה שלא בצדק. אם תפרט את פירטי האירוע, נשתדל לעזור לך.

      • בריונות ברשות החוק
        אלמוני | 26/02/2010 09:15

        לדעתי תשובה לא עניינית. לצערי רשויות מקומיות עוקפות את ההוצאה לפועל ושוכרות משרדי עורכי דין הפועלים כפי שמתואר בתלונה בבריונות כלפי אזרחים. האם אפשר להלחם בהם על ידי תביעה קטנה?