התייחסות

  • חברת סלקום וחברת יוניסל, גניבה
    מורן | 13/02/2010 19:54

    אני לקוחה של סלקום שנים ולפני יומיים גיליתי כי במשך שנה אני משלמת על חברת ספק חיצוני בשם יוניסל בין 40 ל 50 ש"ח לחודש. כאשר התקשרתי לסלקום,נציגת השירות טענה כי אין היא יכולה לדעת על מה נגבה תשלום זה וכי אני הצטרפתי אליו דרך האינטרנט. הסברתי לנציגה כי אין מצב שאני ישאיר פרטי אשראי שלי באינטרנט, היא נתנה לי טלפון של ספקי התוכן על מנת שיסבירו לי על מה אני משלמת. אבל אני רוצה לדעת איך פרטי האשראי שלי הגיעו לחברה אחרת שהיא לא סלקום? האם אני יכולה לגשת עם זה לתביעות קטנות? ומה הסיכוי שלי לזכות?

    • התייחסות
      איציק {} | 14/02/2010 11:24

      שלום רב, תמשיכי את הברור {רצוי בכתב} עם אותה חברה ורק לפי תשובתם תחליטי באם לתבוע. תמיד אפשר לתבוע, רק שבכדי שתצליחי, כדאי שתסגרי קצוות ושיהיו בידייך וכחות.

      • חיוב לא ברור
        עו"ד אפי אהרונוב | 14/02/2010 17:49

        ערב טוב מורן, בשלב ראשון עלייך לוודא שלא התחייבת לאותה חברה ו/או שלא מדובר בחיוב ש'יורד' מהחיוב שלך כלפי החברה עמה התקשרת ומאוזכר בהסכם ההתקשרות. באם את משוכנעת שאף אחת מהאפשרויות הנ"ל לא התרחשה, יש לפנות בצורה מסודרת ובכתב לספק החיצוני ולברר את פשר החיוב. לאחר קבלת תגובת הספק יהיה מקום לשקול את המשך ההתנהלות.