התייחסות

  • ברור לתביעה נגד לוריאל
    מרב | 13/02/2010 15:46

    לפני מספר ימים קניתי מייקפ חדש שיצא ללוריאל השתמשתי בו ביום שישי לפני יציאה לבילוי לאחר בערך שעה אחרי מריחת המייקפ התגלה אצלי פריחה והתחלתי להתנפח ולהיחנק הופנתי במיידי לחדר מיון ששם נודע לי שיש לי אלרגיה למייקפ ושהייתי מאוד קרובה למות מזההעם יש לי עילה לתבוע את חברת לוריאל??

    • התייחסות
      איציק {} | 14/02/2010 11:09

      שלום רב, נקווה שבריאותך טובה היום. חברה שמייצרת מוצר מסויים, אינה יכולה לדעת מי ומתי ואיך יעשה שימוש במוצר מטעמה. על אחת כמה וכמה אינה יכולה לדעת ולערוב לשלום לקוח שמשתמש במוצר כשהוא אלרגי אליו. חברה מחוייבת לציין על המוצר את הרכב החומרים ממנו עשוי המוצר ואם יש צורך, להזהיר אוכלוסיה מסויימת לבל תשתמש במוצר, כדוגמה בתרופות. אם ידעת מראש שאת אלרגית לרכיב מסויים שבמוצר, וזה לא צויין על גביו כקיים, אזי את יכולה לתבוע. כפי שכתבת, לא נראה שאת יכולה לטעון כנגד החברה, שכן את גילית את האלרגיות רק לאחר השימוש במוצר.

      • חומר מסוכן במוצר
        עו"ד אפי אהרונוב | 14/02/2010 13:11

        מרב שלום, באם צויין על גבי אריזת המוצר הימצאותו של החומר הגורם סיכון לקבוצת אנשים מסוכנת, האחריות לבדוק זאת בטרם השימוש במוצר מוטלת עליך. מאידך, באם הימצאות החומר המסוכן לא צויינה במוצר ומדובר בתופעה ידועה, יש, לטעמי, מקום לשקול תביעה בהיקף משמעותי. מומלץ להתיעץ עם עו"ד ו/או רופא מומחה על המשך ההתנהלות. תרגישי טוב.