התייחסות

  • תביעה קטנה - חברת אינטרנט
    אסף | 11/02/2010 01:28

    שלום רב!אני בתהליך של תביעת חברת אינטרנט גדולה שהתעללה בי כשבועיים רצופים. הרשו לי לגולל את הסיפור, ולבסוף אשאל שאלות.ב-19 לחודש שעבר, התקשרתי לחברה וביקשתי שדרוג למנוי שלי, מ2.5 מגה ל4 מגה. יום-יומים לאחר מכן כאשר המנוי החל לפעול, הרגשתי האטה משמעותית בחיבור לחול - עד כדי. לאחר כשבוע מצב האינטרנט הידרדר והגלישה בחול הפכה בלתי שמישה. (2-3 דקות לטעון דף של גוגל, אם בכלל).התקשרתי לתמיכה הטכנית , ומאז אני בסיוט מתמשך: גרמו לי לקנות ראוטר חדש - שלא לצורך, טענו שהבעייה אצלי אך אני מתפעל 3 מחשבים עם 3 מערכות הפעלה שונות שהראו את אותה ההתנהגות. כשהבינו שאני מבין דבר או שניים באינטרנט טענו שהבעיה כלל ארצית. התקשרתי לבזק בינלאומי לברר אם יש בעיה כלל ארצית - הם טענו שאין כל בעיה, והציעו לי לבדוק את המהירות דרך חשבון ללא התחייבות מצידי. ואכן המהירות לחול דרך בזק בינלאומי היתה תקינה לחלוטין. מאז אני גולש דרך החשבון שלהם כדי שאוכל לבצע את עבודתי בתחום האינטרנט.כאשר חזרתי לנטוויז'ן, דיברתי עם מנהלת שטענה שאין כל בעיה בתשתית. ושמה לעשות הם לא מחוייבים לספק לי מהירות גלישה תקינה לחול, כל עוד הגלישה לארץ עובדת.באותו הרגע ביקשתי להתנתק. ומאז אני ב"לופ" עם נטוויז'ו:כל יום אני מדבר עם "מנהל" אחר אשר שולח אותי לעשות בדיקות לא רלוונטיות עם טכנאי, או שאומר שאני אסתדר עם זה וזה מה יש, או שמציע לי חבילות יותר יקרות "על חשבונם" כדי לפתור את הבעייה. חבילות שטכנאים בכירים אמרו לי בפירוש שלא יפתרו לי את הבעייה, ושבסוף העסקה יגבה ממני פ 4 מהעסקה המקורית.אני התעקשתי. תיקון או ניתוק. וכך הלוך ושוב יום יום. מיום ראשון שבוע שעבר - ועד היום יום רביעי. שלחתי 2 פאקסים לניתוק, ובכל שיחה ביקשתי להתנתק.הם כמובן מאיימים עלי בדמי ניתוק, אך אני כלל לא קיבלתי שירות מיום ההתחייבות שלי! הלכתי וביטלתי את הוראת הקבע מולם.עוד באותו היום (אתמול) התקשר אלי מנהל "בכיר בכיר בכיר" שהציע לפתור את הבעייה, ושלח טכנאי שאמר שמהיום שהתחברתי הם חווים תקלה טכנית(!!!) אחרי שבועיים של הכחשות וטרטורים פתאום יש להם בעייה. מתי היא תפתר? בעוד כשבוע. האם הם מתחייבים לזה? לא. יכול לקחת שבועיים לדברי המנהל. האם יש פתרון זמני? לא.זהו נשברתי. אין שרות, אין אופק אמיתי לתיקון, הם מסתירים תקלה ועוד דורשים ממני כסף. כל יום בזבזתי כשעתיים שלוש על דיבורים איתם, אני משלם לבזק בינלאומי כדי לגלוש באופן תקין, קניתי ראוטר חדש שלא לצורך. ביטלתי עבודות מול לקוחות!דרשתי מהמנהל הבכיר לנתק אותי מייד ולשלוח לי חשבונית על דמי הניתוק. הוא מצידו אמר שהוא לא שולח חשבונית והוא ינתק רק אם אשלם את התשלום דרך כרטיס אשראי.יש ברשותי את הפאקסים והאישורים להגעתם, כמו כן יש ברשותי הקלטות של הרבה מהשיחות (במיוחד האחרונות) עם החברה, שמוכיחות את טענותי.אני כרגע ממלא טופס לתביעה קטנה, ובטוח בצדקתי, אבקש כל טיפ אפשרי שיכין אותי לדרך החדשה שנכפתה עלי.בתודה מראש,אסף

    • התייחסות
      איציק {} | 11/02/2010 09:02

      שלום רב, אין מה להוסיף הרבה ממה שעשית, פעלת נכון. למרות זאת, מציע לשלוח מכתב רשום ואחרון ובו לטעון טענותיך, לדרוש ניתוק ללא קנס או תיקון, אחרת תתבע אותם על החזר הסכומים שנגבו, הראוטר שקנית שלא לצורך, שעות עבודה, פיצוי אובדן לקוחות, עגמת נפש וכן ביטול העסקה והוצאות משפט. ההקלטות האחרונות שיש בידך ובהם הודאה שאכן קיימת בעיה, מאד משמעותיות למשפט. רצוי לצרף תמלול קצר למה שרלוונטי.