התייחסות

  • תביעת פיצוי באיחור שירות תחת אחריות
    koby2107 | 10/02/2010 11:34

    קבעו איתי איסוף של מחשב ניד תחת אחריות לתיקון במעבדה ולא הגיעו וגם לא התקשרו רק לאחר יומיים ששלחתי מכתב במייל עם דרישה לפיצוי ובאיום בתביעה הם נזכרו להתקשר ובשיא החוצפה לטעון שהם הגיעו והתקשרו ולא היה מענה.

    • התייחסות
      איציק {} | 10/02/2010 16:35

      שלום רב, בכדי לתבוע בגין הפרת הסכם / אחריות, יש להוכיח זאת מכל ספק. מציע שתבדוק את השיחות שנכנסו באותו זמן, בטרם תנקוט בהליך כל שהוא.