מוזמן להכנס אבל המתן לאפי

  • סינמה סיטי
    שגיא | 06/02/2010 16:51

    שלום רב. לפני כשלושה חודשים בערך קניתי יחד עם אישתי וההורים שלה כרטיסים לVIP בקניון רננים. מיותר לציין שכרטיס לVIP עולה משהו כמו 120 ש"ח. כאשר נכנסנו לקולנוע התברר שהכיסא שלי היה מקולקל והסדרנית דחפה לי ארגזים מתחת לרגלים כדי שאני יוכל לראות את הסרט מפני שלא היה מקום אחר להושיב אותי. מיותר לציין שפשוט סבלתי כל הסרט ולא יכולתי אפילו להנות מהצ'ופרים שנותנים ובנוסף ההשפלה שכולם הסתכלו ולי לא היה נעים לעשות עניין ליד ההורים של אישתי. בהפסקה ביקשתי מנהל אבל הוא לא הגיע. לאחר שהגעתי הביתה כתבתי לסינמה סיטי מכתב אשר היה ללא תגובה וגם כאשר הלכנו ונתנו למנהל ישיר את המכתב ביד לא היתה תשובה. אני מרגיש מאוד פגוע מהיחס והשירות להם זכיתי וברצוני לדעת האם אני יכול לתבוע אותם על עוגמת נפש.(בידי יש תמונות של אותו היום והארגזים שדחפו לי) השמח לתשובה

    • מוזמן להכנס אבל המתן לאפי
      מישהו | 06/02/2010 18:47

      המקרה שתיארת הוא לא נעים,אולם מומלץ לסיימו ללא הליך תביעה. פנית אל סינמה סיטי פעמיים והם לא ענו,מעיד על שירות גרוע. למרות זאת,(ייתכן ואפי יהיה נחרץ יותר וייעץ כבר כעת להגיש תביעה),דעתי בעניין להעביר מכתב אחרון (ותקיף מאד)בעניין (דואר רשום עם אישור מסירה) ולבקש תשובה מספקת אם איום להגשת תביעה( מכתב תקיף). חשוב לשמור את אישור המסירה וכל מסמך אשר נשלח אליהם בעבר, להמתין מספר ימים ואם לא..להתראות בביהמ"ש... בהצלחה.

      • תודה על התשובה המהירה
        שגיא | 06/02/2010 18:58

        אני מודה לך מאוד והכן זה מה שאני יעשה תודה רבה

        • שירות לקוי
          עו"ד אפי אהרונוב | 07/02/2010 13:28

          שגיא שלום, לרוב אני סבור שבהיעדר תגובה לפנייה בכתב כדאי לפנות לביהמ"ש. ואולם, בנסיבות שתיארת, אף היה ותביעתך תתקבל אני מתקשה לראות את ביהמ"ש פוסק לטובתך סכום משמעותי ויתכן שזה לא מצדיק את בזבוז הזמן, הפסד יום עבודה וכו' (אא"כ מטרתך היא לבוא עמם חשבון גם ללא כדאיות כלכלית). במקרים כאלו, ניתן לעשות שימוש בכלים אחרים שאינם משפטיים (למשל תקשורת מקומית). שיהיה בהצלחה.