התייחסות

  • כתובת הנתבע
    אהרון | 03/02/2010 11:03

    ברצוני להגיש תביעה נגד אדם אשר ביצעתי עבורו שיפוצים בבית והוא לא שילם לי. כרגע איני מצליח למצוא את כתובת המגורים החדש שלו. יש לי את מספר הזהות אבל חסר לי את יום הולדתו. איך ניתן להגיש תביעה ללא כתובת מגורים?

    • התייחסות
      איציק {} | 03/02/2010 15:50

      שלום רב, גש למשרד הפנים ובקש את כתובתו העדכנית. זכותך לקבל. כך עמך את שמו המלא או ת.ז.

      • המשך
        איציק {} | 18/02/2010 16:36

        שלום רב, היום ניתן להגיש תביעה כחוק דרכנו. אם רצונך בכך, פנה דרך הקישור.