מעבר מספק לספק אחר

  • ביטול יס
    ע.א | 02/02/2010 15:48

    שלום אני התנתקתי מחברת יס לפני חודש ובחודש שעבר הייתה אפשרות להתנתק מיס ומהוט בלי תשלום עקב ביטול ערוץ הולמרק.כשאני התנתקתי אני לא ידעתי על האפשרות בגלל שזה היה לפני הידיעה בעיתונות ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק עקב מעבר להוט, בשיחה האחרונה עם נציג הכספים של החברה הוא אמר לי שבגלל שאני אמרתי שאני רוצה לעבור להוט אני לא זכאי ביציאה חינם ואני אשלם סכום יציאה מלא, רציתי לדעת האם באמת אני לא זכאי ליציאה ללא תשלום בגלל שאמרתי את מה שאמרתי תודה רבה

    • מעבר מספק לספק אחר
      עו"ד אפי אהרונוב | 02/02/2010 23:01

      ערב טוב, בכך שהצהרת על ניתוק מספק אחד לצורך מעבר לספק אחר, העדת על עצמך שסיבת הניתוק אינה ביטול ערוץ מסוים ועל כן, עקרונית, אינך זכאי לביטול דמי הביטול. למרות זאת, יש מקום לטעמי לנסות ולהפעיל לחץ על החברה (שיחות, מכתב וכו') ככל שאינך פונה בעניין לבימ"ש.