התייחסות

  • הופעה בבית משפט לתביעות קטנות עם תינוקת
    סוני | 01/02/2010 11:53

    שלום לכולם, האם נהוג להגיע לבית משפט לתביעות קטנות עם תינוקת בת 5 חודשים? אין לי עדיין סידור לקטנה שלי ויש לי משפט. האם יראו את זה בעין לא יפה? תודה

    • התייחסות
      איציק {} | 01/02/2010 12:57

      שלום רב, בעקרון אף אחד לא ימנע ממך זאת, אך עם זאת, לא נכון להביא תינוקת לאולם בית המשפט. היא עלולה לבכות בדיוק ברגע שאת בדיון אליו הוזמנת. אם תבכה לפני או תוך כדי, בית המשפט יורה לך להוציאה החוצה. קחי בחשבון שלרוב מדובר במקום צפוף שבו נמצאים כל המוזמנים ואחרים. לא מקום לתינוקת.

      • כנסי
        מישהו | 01/02/2010 20:52

        אין איסור על הכנסת תינוקות , מומלץ ברמה האישית למצוא סידור בכדי שתוכלי להגן על זכותך "בראש נקי". אגב, אם הדיון בת"א..קחי בייביסטר לכמה שעות..מאד לא מומלץ להגיע עם תינוקות. מזל טוב אגב.