כוויה במסעדה

  • תביעות קטנות
    סוזן | 27/01/2010 13:08

    ביקרתי במסעדה והמלצר שפך עלי מים וחלב רותחים על איזורים בגוף שגרמו לי לכוויות דרגה 1. איך אני יודעת מהו סכום התביעה לבקש אין ספק שחוץ מהפגיעה הפיזית יש לי עגמת נפש אדירה מכל הזלזול וחוסר היחס במסעדה.. על איזה קריטריונים אני מבקשת מבחינת סכום תביעה.. מזכירות בית משפט ביקשה שאפרט....

    • כוויה במסעדה
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/01/2010 18:01

      ערב טוב סוזן, כיון שלא נגרם לך נזק כספי ניתן לתבוע רק בגין עוגמת הנפש, הכאבים שנגרמו לך וכו' - כל זה, להערכתי לא יותר לא יותר מ1000-2000 ש"ח. בהצלחה.