מוזמנת להכנס אבל המתיני לאפי

  • בית מלון לקח חוק לידיים
    אלינה | 24/01/2010 17:45

    הזמנו נופש בפראג 5 חברים.ביום האחרון איחרנו לצאק אווט ומנהל המלון בלי ידיעתינו או נוכחתינו הוציא לנו את כל הדברים שהיו בחדרים השקיות גדולות של זבל ושם בלובי של המלון.בבקשב לדקה ה-90 לטפל במקרה,העבירו לי מכתב של מנהל המלון שלא היתה לו ברירה אחרת.זה פשו היה בזיון.תחתונים עם נעליים,דברי רחצה קטובים בתוך הבגדים,דרקונים כרטיסי אשראי וכסף זרוקים בתוך התיקים.מה לעשות???פשוט השפילו אותנו....

    • מוזמנת להכנס אבל המתיני לאפי
      מישהו | 24/01/2010 19:19

      המקרה עצמו חמור,אולם התנהלותכם בהחלט תרמה לכך. אני לא חושב שיש מקום או נכון להגיש תביעה במקרה זה לאור הפרת ההסכם על ידכם(אם אינני טועה היה עליכם לפנות את החדר עד השעה 12 אולם סביר להניח שהוא פונה לפחות שעה וחצי מאוחר יותר). מומלץ לפנות לדקה ה-90 ולבקש פיצוי ולהסתפק במשהו סימלי. זו דעתי. מוזמנים להמתין לאפי.

      • בית מלון
        אלינה | 24/01/2010 22:21

        הדקה ה-90 ממש לא הולכת לעזור לנו.אבל כמה שידוע לי אם אנחנו מאחרים אז מקסימום יכולים להטיל עלינו קנס או תשלום על יום שהיה נוסף,אבל איזו זכות יש להם לגעת בחפצים שלנו?בחיים שלי לא שמעתי על דברים כאלו.כמו כן היא אמר שבהסכם שבינו לדקה ה-90 יש סעיף שאומר שאם אנחנו לא נפנה חדר בזמן הוא יפנה אותו בעצמו ודקה ה-90 היו צריכים להודיע לי על כך,רק שבדקה ה-90 שוללים סעיף כזה בחוק.לא מאמינה שאין דרך לטפל בזה.

        • הסכם מול ספקית חבילת נופש
          עו"ד אפי אהרונוב | 25/01/2010 09:13

          בוקר טוב אלינה, על החברה הישראלית לדאוג לכך שהסכם ההתקשרות עם המלון יוצג בפניכם במלואו ובשפה המובנת לכם. באם לא נעשה כך ולא הייתם מודעים ל'נוהל הפינוי', יש לכם, לכאורה, עילה לפיצוי. ואולם, כיון שגם אתם הפרתם את ההסכם ולא פיניתם את החדר בזמן (וככל הנראה באיחור משמעותי), גם אם יפסק לטובתכם פיצוי, יקוזז ממנו חלק משמעותי עקב התנהלותכם, כך שאני מסופק אם בסופו של יום ישתלם לכם לנהל הליך בעניין. לשיקולכם. שיהיה בהצלחה.

          • בית מלון
            אלינה | 25/01/2010 16:39

            תודה על תשובתך.חשוב לי לציין שהיום קראתי את החוזה עם דקה ה-90 ואין שם סעיף האומר על פינוי באם אני מאחרת לשעת ימיאה.זאת אומרת מנהל המלון עשה את זה על דעת עצמו.גם דקה ה-90 שוללים סעיף כזה בחוזה.הטענה שלי יותר לבית המלון ולא לדקה ה-90.האם במעשיו הוא לא פגעה בפרטיות???בתודה מראש.

            • קראי את תגובתי בנוסף לתגובת אפי
              מישהו | 25/01/2010 19:52

              בתור נציג 2 חברות נסיעות בבית משפט, אני ממליץ לך לנסות ולהגיע לפשרה כלשהי עם הדקה ה-90, תיק זה אינו מצדיק לדעתי (בעיקר לכם) הגשת תביעה בעיקר שיש לכם אחריות כלשהי. גם אם תזכו, הסכום בו תזכו הוא יהיה מאד נמוך .בקיצור, לוותר. אבל המתינו לאפי.

              • תביעת מלון בחו"ל
                עו"ד אפי אהרונוב | 26/01/2010 12:36

                אלינה שלום, את המלון הצ'כי תיאלצי לתבוע בביהמ"ש בצ'כיה והתביעה תידון לפי החוק במקום, כך שזה לא ריאלי. יתכן ויש מקום לתביעה ושתצליחי להוציא פיצוי משמעותי מספק השירות בארץ. ואולם, כפי שהעיד חברנו 'מישהו', תביעות רבות כנגד ספקי נופש בחו"ל נופלות או לא מצדיקות את ההשקעה. לכן, בשלב זה מומלץ לנסות ולהוציא פיצוי מהספק בארץ תוך הפגנת נחישות בדבר כוונתך להגיש תביעה. שיהיה בהצלחה.

                • תודה רבה.
                  אלינה | 27/01/2010 16:59

                  תודה רבה על העצות והתייחסות לשאלתי.תודה על עבודה הברוכה שאתם עושים!!!המון בריאות.