מוזמן להכנס אבל המתן לאפי

  • atkv
    אבי | 21/01/2010 20:19

    האם ישנה בעיה לתבוע מישהו בתביעה קטנה כאשר אני מחזיק חוות דעת רפואית על נכות של 30%

    • מוזמן להכנס אבל המתן לאפי
      מישהו | 22/01/2010 15:39

      לא ברור מי נושא באחוזי הנכות, אתה או הנתבע? בכל מקרה, נכות אינה פותרת העמדת אדם לדין אלא במקרים בהם נקבע כי אינו כשיר נפשית לכך. במידה והינך התובע אתה בהחלט רשאי לפנות לבית המשפט לשם עשיית הצדק גם אם הנתבע הינו נכה (במקרה זה 30%).

      • השאלה לא ברורה. נא פרט.  לת
        עו"ד אפי אהרונוב | 22/01/2010 15:54