מוזמן להכנס אבל המתן לאפי

  • חובת מתן הודעה על סיום התקשרות
    עמיחי | 19/01/2010 16:33

    שלום רב, לפני שנתיים וחצי חתמתי על הסכם מימון לרכב דרך חברת ליסינג. אתמול קיבלתי הודעה שיש לי שבוע להחזיר את הרכב או את יתרת התשלום. החברה טענה כי בשל טעות הם לא שלחו לי הודעה בכתב על סיום ההסכם. כמו כן, גם אני טעיתי מאחר ולא שמתי לב כי העסקה עומדת להסתיים (הייתי בטוח שהעסקה ל36 חודשים והסתבר כי היא ל-30 חודשים). האם יש על החברה חובה להודיע לי על המועד הקרב של ההסכם. כרגע אני הם תופסים אותי ב.... מאחר ויש לי שבוע בלבד להחליט מה בכוונתי לעשות. ולאור העובדה שהם הציעו לי לקנות את הרכב במחיר הנמוך בכ- 10,000 ש"ח מהמחירון שלו.

    • מוזמן להכנס אבל המתן לאפי
      מישהו | 19/01/2010 23:58

      שלום, הדבר המנחה בעניינך מי צודק ומי לא,אילו התנאים המופיעים בחוזה ההתקשרות שנחתם ביום העסקה. בהתאם לתנאים ניתן לבדוק עד כמה חלה אחריות על הצד השני. על סמך תגובתך, ציינת כי החברה מודה שיש מצידה טעות,משמע,אינם נקיים מאשמה(כמובן גם אתה), נצל את מכתב החברה לטובתך והגש בקשה להנהלת החברה להאריך את פרק הזמן התשלום( צרף כמובן את תגובת החברה בו היא מודה כי טעתה), מומלץ אף לציין את פרק הזמן הדרוש לך להשלמת החסר. חשוב לבצע זאת במידיית בטרם פקע חוזה ההתקשרות בינכם.בהצלחה.