אובדן נתונים

  • פיצוי - אובדן נתונים
    שחר | 18/01/2010 11:32

    האם הטבה של חברת סלולרית בדמות זיכוי חודשי למשך שנה (בשווי כולל של 500 ש"ח) בשל אובדן נתונים הינו סביר בנסיבות העניין? אציין כי : 1. לא קיים שלט הממליץ לגבות 2. למיופה כוח שלי שמסר את המכשיר נאמר ש"הכל יהיה בסדר ושהזיכרונות יישמרו" - הוא למעשה הוטעה 3. לא אמרו/המליצו לו בעל פה לגבות את הזכרונות 4. לא זכור לו שהוא חתם על איזהשהו טופס שמזהיר בפני מחיקת נתונים תודה!

    • אובדן נתונים
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/01/2010 17:42

      שחר שלום, בהנחה שההטבה משמעותית עבורך ותהנה ממנה, אני סבור שמדובר בסכום סבור ואיני ממליץ לפתוח בהליך שיתכן ובסופו לא ייטיב עמך מעבר לכך.