הפרת חוזה

  • קיום חוזה
    avic | 18/01/2010 09:14

    שלום רב לפני כשנתיים מכרה אימי דירה בבעלותה, בחוזה נכתב כי המזגן בדירה שלה וכי היא תיקח את המזגן במעמד מסירת הדירה. רוכש הדירה מתגורר בחו"ל ומאז גרו שוכרים בדירה, היום רוצה אימי להוציא את המזגן אולם בעל הדירה טוען כי בשל הזמן הרב שעבר אין לה זכות להוציא את המזגן. .מה הסיכויים של תביעה כזו בבית משפט לתביעות קטנות?

    • הפרת חוזה
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/01/2010 13:27

      אביכ שלום, בהיעדר טענה מהותית של הרוכש אני סבור שעומדת לאמך עילת תביעה נגדו. מומלץ לדרוש בתביעה סכום נוסף, מעבר לשווי המזגן, כפיצוי בגין הטרחה ועוגמת הנפש.