הטעיה ע"י חברת תקשורת

  • חברה סלולרית
    מושיקו | 16/01/2010 18:54

    אישתי משנת 2002 בחברת מירס כאשר היא התחברה למירס היא קיבלה שתי מספרי טלפון במכשיר אחד (אחד שהיא ביקשה ואחד שמירס נתנו לה). ובמשך השנים היא קבלה הטבות בשיחות כגון : 1000 דקות חינם לשיחות בין מספרי טלפון, שיחות מוזלות, וגם קנית דקות שיחה מראש ליעדים מסוימים. ומה שמירס לא ציינה בפנינו (לא בכתב ולא בע"פ שכל ההטבות "שניתנו לה " הם על הקו הראשון כלומר שמירס נתנו לה, ועד היום אישתי מדברת רק בקו השני שהיא בחרה. זאת אומרת שכל השיחות במשך כל השנים שהיא היתה אמורה לקבל בחינם או במחיר מוזל היא שילמה מחיר מלאה. בבדיקה אצל מנהל מירס נאמר לנו שזאת בעיה של הלקוח שהוא צריך לברר זאת. וכאשר ביקשנו מימנו למצוא לנו איפה כתוב שכל ההטבות ניתנו רק על הקו הראשון בכתב הוא אמר לנו שזה ברור מאילו. יש לציין שהמספרים נימצאים באותו מכשיר. האם יש עילה לתביעה במקרה הזה?

    • הטעיה ע"י חברת תקשורת
      עו"ד אפי אהרונוב | 17/01/2010 15:35

      מושיקו שלום, מתיאור הדברים עולה לדעתי שיש מקום לתביעה על הטעייה ולדרישת פיצוי משמעותי בגינה. יש להקדים לתביעה מכתב דרישה לפיצוי תוך אזהרה שבאם לא יתקבל פיצוי תפנו לבימ"ש. באם מדובר בתופעה רחבה ולא נקודתית, יש מקום לבחון תביעה בהיקף רחב יותר. ניתן להסתייע בעו"ד. בהצלחה.