והשאלות כמובן

  • שילום על כרטיסים שלא ניתנו.
    יריב | 15/01/2010 22:23

    אני מבקש עזרה בקשר לבעיה הבאה.אני ועוד חבר קנינו כרטיסים מראש למופע דרך חברת הדרן. בשל אירועים שלא תלויים בי בשעות שירותי בתפקיד(משרת כשוטר בסדיר) הגענו באיחור לקופות והקופות היו כבד סגורות.כל ניסיונות מצדנו למצוא מישהו הקשור להפקה נכשלו.חוץ מהלילה הנורא שעבר עלינו ניסינו לדבר עם החברה על מנת שיפצו אותנו, כי אחרי הכול סך סכום הכרטיסים נע על 360 ש"ח שזהו סכום ענק עבור חיילי סדיר אך הם טענו שרשום בתקנון שמ15 דקות אחרי תחילת המופע אין חובת כניסה (למרות שהם נשארו כ3 שעות לאחר מכן). המצב שנוצר זה שכול הכסף הגיע לכיס החברה בלי שראינו תמורה קטנה עבורה. יש לציין שאנשים עם כרטיסים ביד נכנסו למופע בכל שעות המופע.

    • והשאלות כמובן
      יריב | 15/01/2010 22:25

      יש עילה לתביעה במקרה הזה?

    • יש עילה לתביעה?  לת
      יריב | 15/01/2010 22:27

      • כנס אבל המתן לתגובה מאפי
        מישהו | 16/01/2010 14:11

        על פניו, נראה כי החברה פעלה בהתאם לתקנון ולתנאיה ולכן אני לא רואה עילה מוצדקת לתביעה, ולדעתי, גם לא היה רצוי. במקרים האלה עדיף לפעול על פי בקשה לפנים משורת הדין ובאופן הבא: פנה לחב' הדרן בכתב,בצורה מסודרת, ציין את הסיבה המוצדקת בגינה נבצר ממכם להגיע להופעה בשעה שנקבעה,הוסף צילומי חוגר אשר יעידו שהינכם אכן חיילים ובקשף שלפנים משורת הדין אתה מבקש החזר כספי או לחילופין אפשרות למימוש הכרטיסים להופעה אחרת. על פניו, נראה כי זו הדרל הנכונה במקרה זה. בהצלחה.

        • מסכים. בהצלחה.  לת
          עו"ד אפי אהרונוב | 17/01/2010 15:28