כלב מדהים! מצאת אותו כבר?

  • תקיפה כלב
    עמית | 15/01/2010 11:49

    כלבי ברח במהבית ופגש בדרכו את השכנה ושלושת כלביה. השכנה טוענת שהוא תקף אותם. אך לה ולכלביה לא נגרם שום נזק. מדובר בכלב בעל אופי נוח שבעבר היה כלב נחיה ולא נחשב מגזה מסוכן, יש לו תעודות וחיסונים בתוקף. האם היא יכולה להפנות את העיניין לצד משפטי? מה עלול לעלות בגורל כלבי?

    • כלב מדהים! מצאת אותו כבר?
      ליאור | 16/01/2010 02:10

      אך בית המשפט לצערי עלול להתרשם שהכל כן מסוכן בשל גודלו. מקווה שתבקשי מהשכנה סליחה והכל יעבור על מצבו בשלום. אם אין לה הוכחות שהוא אכן תקף אותה את יכולה להתלונן שפשוט הכלבים שלה תקפו את כלבך ולכן הוא התגונן. יחד עם זאת את תורשעי ככל הנראה בהפקרות וחוסר אחריות ואת עלולה להיות אדם שאסור לו להחזיק כלבים ברשותו בשל חוסר האחריות. נסי ליישב בדרך הנוחה ביותר את שכנתך ולבקש ממנה סליחה אפילו אם זה לא קרה. מסרי לה שכואב לך מאוד על הכלב שאבד ומסרי לה שהכלב היה מחוסן.