ביטול עסקה

  • ביטול עסקה בפלאפון תוך שעתיים
    דרור | 13/01/2010 18:46

    ביצעתי רכישה של נט-סטיק(מודם אלחוטי) ברשת פלאפון ולאחר שעתיים הבנתי שטעיתי והמוצר לא עונה לדרישותי ולצרכי.. מייד חזרתי לעמדת המכירה ממנה קניתי את המוצר והסברתי לאיש השירות שעשיתי טעות ואני רוצה לבטל את הקניה.איש המכירות אמר לי שיש נוהל חדש ברשת פלאפון ואין ביטולי עסקאות גם אם לא עברו 24 שעות.. האם מה שנאמר לי נכון? האם אני באמת לא יכול לבטל את העסקה? תודה מראש דרור

    • ביטול עסקה
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/01/2010 22:52

      ערב טוב דרור, אני יוצא מנקודת הנחה שהרכישה נעשתה בחנות וכי לא מדובר ברכישת שירות כלשהו אלא רק מוצר. אם כך הוא, היה והוצג בחנות שלט המפרט את נוהל ביטול העסקאות, האמור בו מחייב, גם אם מה שאמור בו הוא שלא ניתן לבטל עסקה. היה ולא הוצג שילוט כזה, אתה זכאי לדרוש את ביטול העסקה. באם הנחות המוצא שלי שגויות, נא העמידני על טעותי ואענה לך בהתאם.

      • ביטול עסקה
        דרור | 15/01/2010 00:07

        שלום עו"ד אהרונובתודה על התשובה המהירה.הבהרה:כאשר הגעתי בפעם השניה לנקודת המכירה כדי להחזיר את המוצר הוצג לי השלט שאומר שאין ביטול עסקאות שלא היה גלויי במיוחד.ולא הוסבר לי זאת בזמן הרכישה. תודה רבה דרור..

        • ביטול עסקה
          עו"ד אפי אהרונוב | 16/01/2010 18:54

          שבוע טוב דרור, באם קיים שילוט כאמור, ניתן לבטל את העסקה רק בהתאם לאמור בו.