תביעת ספק סלולר

  • תביעה לצורך פיצוי ותיקון הנעשה בעקבות עוגמת נפש
    שי בלחסן | 13/01/2010 13:38

    שלום, זה הניסיון האחרון שלי להסדיר את הבלגן אליו נקלעתי באורנג'-ידוע לי כי מכתב זה מיועד לדרגים גבוהים יותר באורנג' ולכן אני פונה לכאן מתוך ייאוש ומצוקה. לפני מספר שנים נכנסתי לתוכנית של אורנג' דרך עמותת יסודות לצמיחה. לאחר תקופה מסוימת עזבתי את החברה אך המספר הקו עדיין היה אצלי. לפני מספר חודשים לאחר שנודע לי כי אורנג' והעמותה מסיימים את ההסכם התקשרות שלהם החלטתי לפעול לטובת העברת המספר והקו לבעלותי הפרטית שכך אני אוכל לשדרג את המכשיר והתוכנית ולעשות בו כרצוני. ניסיתי לעשות זאת דרך אורנג' והם הפנו אותי לאיש הקשר אשר אין שום קשר אליו ולאחר שאורנג' קישרו ביננו התשובה שלו היתה שאני אמור לפעול דרך אורנג'. לאחר חודשיים של ויכוחים יומיומיים עם אורנג' והאיש קשר. החליט האיש קשר (בטענה שזה מה שהוא הבין ממני-ויש לי את האישורים שלא לכך התכוונתי) לנתק את הקו. וכך נעשה. הקו שלי נותק ללא ידיעה מוקדמת. אני חייב לציין שרק המצב הזה הכניס אותי לבעיה רצינית כי אני סטודנט אשר עובד במרכז מידע שרוב הפעילות שלא מסתכמת עם המכשיר פלאפון. ניתוק הקו גרם לניתוק קשר עם המון גורמים אשר היו פועלים דרכי בפלאפון ולחוסר תיאום בעבודה. דבר שעליו נקנסתי. בנוסף לכך גם פגע בי קשות מבחינה חברתית בכך שנותק לי הקו ולא היה לי דרך תקשורת עם כל החברים שלי.. אבל הפגיעה הכי גדולה הייתה מנציגי השירות והתמיכה של מוקד אורנג' אשר פניתי אליהם ספור פעמים (לפחות 30 פעמים) כדי לקבל תשובות כדי שיעזרו לי לפתור את הסוגיה הזו וחלקם היו ממש נחמדים וחלקם האחר התייחסו אלי בזלזול מחפיר שלא הרגשתי מעודי. וכן לאחר שיחה עם אחד הנציגים שלכם (אני לא זוכר את שמו אבל הוא היה זכר) החלטתי שזהו, אני לא מעוניין יותר לקחת חלק מהחברה שנושאת על דגלה את מתן שירות הלקוחות המעולה שלה ובעצם מעסיקה נציגים אשר נותנים לך את היחס הקיצוני השונה. ביקשתי מס' פעמים את הסכם ההתקשרות עליו חתמתי לפני מס' שנים כדי לבדוק מבחינה חוקית אם זה צודק, ביקשתי שיחזור אלי נציג אשר יוכל לתת לי תשובה יותר הוגנת מאשר תפנה לנציג שירות הלקוחות ושום דבר מזה לא קרה. בכל אופן, לאחר ניתוק הקו קיבלתי מאורנג' חשבונית שבה אני מחוייב על סכום ניתוק הקו. למעשה לא אני ניתקתי את הקו אלא האיש קשר. אני יודע כי אני אמור לפעול מול האיש קשר אך הוא לטענתו סידר את כל העניין והוא לא מעוניין יותר לעזור לי. נציגי אורנג' לא מוכנים לתת לי שירות בגלל שהקו מנותק ובגלל שאני לא האיש קשר. כמו ששמים לב אני בין הכסאות. ניסיתי לפנות לאורית (הבחורה אשר מטפלת בתיק אורנג' של העמותה אך גם ללא הצלחה ואפילו התנהגה בצורה של התעלמות- כפי שאחד הנציגים שדיבר איתה בטלפון אמר לי) אני בבעיה עמוקה. אני לא מעוניין לשלם קנס על דבר שלא אני עשיתי. ובנוסף לכך אני לא מסוגל לעמוד מבחינה כלכלית בחשבון זה. בסך הכל ביקשתי להעביר את הקו על שמי כדי שאוכל לשדרג את המכשיר ונקלעתי לתסבוכת. נפגעתי נעלבתי מאורנג' בצורה שאין כמותה ויחס זה לא מגיע לאף בנאדם במיוחד לאחד שמכניס לאורנג' סכומים גבוהים. אני רוצה להבהיר שוב שאין לי קשר עם איש הקשר, אין דרך שלא פעלתי בה כדי לסדר את התיק הזה. לצערי התייאשתי. אשמח אם מישהו יעזור לי לטפל בזה או לפחות לחזור אלי עם תשובות שאינן כוללות את המשפט דרך האיש קשר. תודה רבה. *** צונזר ע"י המערכת***

    • תביעת ספק סלולר
      עו"ד אפי אהרונוב | 13/01/2010 17:59

      ערב טוב שי, אשמח להתייחס לפנייתך. נא כתוב אותה מחדש בקצרה ובפונט קריא יותר.