התייחסות

  • הזמנת מוצר
    שלומי מלכה | 12/01/2010 15:19

    במידה והזמנתי מוצר רשום לי על הקבלה שתוך שבוע עד עשרה ימים יסופק לי אותו מוצר והמוצר עדיין אינו הגיע שילמתי מקדמה של כמאה שח על אותו בסיס מיטה כשעלותו הכוללת 450 מה עליי לעשות עכשיו ?

    • התייחסות
      איציק {} | 12/01/2010 18:42

      שלום רב, שלח מכתב ובקש לקבל הסבר, אחרת תבקש לבטל את העסקה.

      • מוזמן להכנס אבל חכ לאפי..לא מסכים עם קודמי/  לת
        מישהו | 12/01/2010 19:55

        • מוזמן להכנס אבל המתן לאפי, לא מסכים עם תגובת קודמי
          מישהו | 12/01/2010 19:59

          בפנייתך חסר פרט משמעותי ומהו פרק הזמן שהמוצר מתעכב. באופן ראשוני, ממליץ לך לפנות לחברה ולבקש הסבר וגם פיצוי על האיחור ( על סמך האיחור ניתן לשער את גובה הפיצוי). אני מתקן את קודמי בסייג מסויים,אין סיבה לדרוש ביטול אם אינך מעוניין כך אלא לדרוש פיצוי,כן רצוי שתדע שזכותך לבטל את העסקה ללא דמי ביטול ואף לדרוש פיצוי .

          • איחור באספקת מוצר
            עו"ד אפי אהרונוב | 12/01/2010 22:55

            ערב טוב שלומי, בקשה לביטול העסקה עקב איחור באספקת המוצר היא דרסטית מדי, ככל שמדובר באיחור סביר. מומלץ לפנות בדרישה בכתב לזירוז האספקה ולדרוש פיצוי מסוים (אם כי אל תצפה להתעשר בעקבותיו).