התייחסות

  • תביעה נגד חברת סלקום - חיוב גלישה
    דייב | 07/01/2010 09:46

    זו הפניה שלי לחב' סלקום לפני כשלושה חודשים הצטרפה חברתנו למסלול עסקי , לאחר שנציג סלקום עסקי בשם **** הופיע במשרדי,שכנע אותי להצטרף ופירט את המסלול הכולל גלישה חופשית! באומרו זאת, שאלתי אותו שוב ושוב האם הוא בטוח והוא אישר זאת פעם אחר פעם!! טען כי אף פעם לא אחרוג מן החבילה ומאידך,לא הזכיר כי קימות חבילות גלישה נוספות! להפתעתי הרבה קבלתי חשבון על סך 3,839.00 ₪ אשר החלק המהותי הוא גלישת האינטרנט. פניתי מידית לחברתכם על מנת להודיע על הטעות אך,לתדהמתי הרבה, הודיע לי הנציג כי יש לי חבילת גלישה מוגבלת וכל דבריו של נציגכם האמור לעייל,על גלישה ללא הגבלה הינם דברי שקר! וכאן אציין כי נפגשתי עם נציגכם מס' פעמים עד להצטרפותי לחבילה ובררתי היטב, את כל פרטיה שוב ושוב כולל נושא האינטרנט! האם יתכן כי נציג שלכם יטעה אותי הלקוח העסקי ואח"כ לא יעמוד במילתו ? האם נציג שלכם יכול לאמר ללקוח כל דבר על מנת לקבל את העמלה שלו ולאחמ"כ הלקוח יצטרך להתגונן ולהתחנן לקבל זיכוי על כסף שנלקח במרמה?? האם הייתי גולש באינטרנט בנייד בסכום שכזה אם היתי מודע לכך שהחבילה מוגבלת וכאשר יש לי אפשרות לגלוש בביתי ובמשרדי דרך האינטרנט האלחוטי??? הרי ברור ללא צל של ספק, כי אף לקוח לא היה עושה זאת! אם כך,איך יתכן שאתם- חב' סלקום תחייבו אותי לאחר שקבלתי אישור מפורש על גלישה ללא הגבלה??? ולו יצוייר כי אכן החבילה מוגבלת,ויש לכם אפשרות להציע חבילה ללא הגבלה בעלות סמלית, האם אין זה הוגן וברור כי חובתכם כחברה ליידע את הלקוח שלכם ולזכותו רטרואקטיבית? איך יתכן שאינכם עומדים מאחורי נציגכם שנתן את מילתו – כמילת החברה, על גלישה ללא הגבלה ואח"כ תתנערו מחובתכם הברורה?? שאלתי האם אני יכול לזכות בתביעה נגדם ? יש לציין שהם מטרטרים אותי הלוך ושוב ולא נותנים לי מענה הולם - החזרת כסף,רק נתנו לי 10% בחשבונית - לטענתם כמחווה.. אבל כמובן שאיני מסכים לוותר.

    • התייחסות
      אייזיק {} | 07/01/2010 10:09

      שלום רב, המתן לתשובתם ורק לאחר מכן תשקול תביעה. בעיקרון, אם יש בידך הסכם כתוב וחתום שתקבל שירות מסויים ובפועל קיבלת אחר, יש באפשרותך לתבוע. בכדי להשכיל מציע שתעיין בפסה"ד המצורף.

      • תודה
        דייב | 07/01/2010 10:28

        תודה על פסה"ד. הבעיה היא שהם מטרטרים אותי ומעבירים אותי מנציג לנציג כבר במשך יותר משבועיים...כל פעם מישו יחזור תוך 24 שעות והוא לא מחדש לי כלום...

        • לפנות רק בדואר רשום  לת
          אייזיק {} | 07/01/2010 13:57