בהחלט כן

  • הטעיית צרכנים
    אורטל | 06/01/2010 13:17

    מקרה שקרה אתמול: נכנסתי לחנות בגדים שפוסטרים גדולים בכניסה שלה מודיעים כי כל החנות ב50 ש"ח. שמחה וטובת לב רכשתי לעצמי זוג מכנסיים ולאחר שהמוכרת העבירה את כרטיס האשראי שלי גיליתי להפתעתי שחוייבתי ב150 ש"ח. ביקשתי לבטל מיד את העסקה, מכיוון שלא התכוונתי לשלם סכום כזה והוטעתי ע"י השילוט, אבל המוכרות אמרו שאי אפשר לבטל עסקה שנעשתה באשראי ומלבד זאת הן *טענו* שאמרו לי שהמכנסיים לא במבצע.לא הסכמתי לקחת את המוצר ולאחר ויכוח הן נתנו לי זיכוי על סכום 150 ש"ח.אחר כך התקשרתי לחברת האשראי ושם אמרו לי כי העסק יכול לבטל עסקה שנעשתה באשראי, אך זה נתון לשיקול בעל העסק אם לעשות זאת או לא.שאלתי היא האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לקבל את כספי בחזרה?

    • בהחלט כן
      אייזיק {} | 06/01/2010 13:50

      שלום רב, לחזור לעסק ולבקש לבצע פעולה הפוכה בכרטיס האשראי - דהיינו, היה חיוב, עכשיו יעשו זיכוי! אם ימשיכו לטעון שלא ניתן לעשות כן, תחברי אותם טלפונית למוקדנית כרטיס האשראי ו"יסבירו" להם איך עושים זאת, אחרת תתבעי על הטעיה. תצלמי את השלט המדובר.

      • תודה
        אורטל | 06/01/2010 14:00

        תודה על התגובה המהירה!