הטעיית הצרכן

  • הטעיה
    עומר | 06/01/2010 11:35

    אני לקוח קבוע של אחד מרשת בתי הקפה. לפני מספר ימים, לפני שנכנסתי לבית הקפה, ראיתי שלט גדול המציין "ארוחה עסקית במחיר X" בין השעות וכך וכך. אני וחברתי נכנסנו והתיישבנו. לאחר מספר דקות באנו להזמין ונאמר לנו שהמבצע מתחיל רק בשבוע הבא. מיותר לציין שעל גבי המודעה הגדולה בחוץ לא רשום כל תאריך התחלה של ההצעה. מה אומר חוק הגנת הצרכן בעניין זה? ברור שלא נגרם לי כל נזק ממשי מלבד בזבוז של רבע שעה והעובדה שבסופו של דבר יצאתי משם עצבני, אבל בכל זאת ? האם אין סנקציה הקבועה בחוק?

    • הטעיית הצרכן
      עו"ד אפי אהרונוב | 06/01/2010 12:16

      עומר שלום, מדובר בהטעיית הצרכן וניתן להגיש תביעה בגינה. כדאי לצלם את השילוט כהופעתו כעת, בכדי שלא יוכלו להתכחש אליו. כמו כן, כדאי לנסות ולשלוח מישהו לבית הקפה, שיזמין שוב ארוחה עסקית ויקליט את דבריהם לפיהם ה'דיל' הוא רק משבוע הבא - בכדי שתביעתך תגובה בראיות. שיהיה בהצלחה. עו"ד אפי אהרונוב מנהל הפורום