קרא את תגובתי אבל המתן לאפי

  • שאלה דחופה
    אתי | 05/01/2010 14:38

    הוריי המבוגרים קנו בדיבאני סנטר מיטות מתכווננות ב- 15,000 ש"ח . הם קנו זאת לאחר שכנוע אגרסיבי של אנשי מכירות וכעת רוצים לבטל זאת. נאמר להם שיחוייבו בסכום של 25% מגובה הרכישה. האם חוקי? למרות שעברו פחות מ- 24 שעות? האם יש משהו שאפשר לעשות ? המכירה נעשתה במרמה ובמסווה של קבלת מתנות והנחות

    • קרא את תגובתי אבל המתן לאפי
      מישהו | 05/01/2010 16:21

      על פניו נראה כי זה קצת חוצפה לדרוש 25% דמי ביטול בגין ביטול של פחות מ-24 שעות אבל זה פחות רלוונטי. גש לחנות, בדוק היטב האם קיים שלט במפרט את מדיניות הביטולים במידה ולא, אתה זכאי לבטל את העסקה ולשם קנס של 100 ש"ח (במקרה זה הסכום הוא 100 ש"ח). במידה וקיים, אז הנושא מורכב יותר, הייתי מציע לא למהר ולשם, פנה להנהלת החברה וציין את העובדות ודרוש ביטול מלא,היה תקיף במכתבך ולא לחשוש מלאיים בתביעה על ניצול הוריך. אני מעריך שהנושא ייפתר באמצעות מכתב.

      • ביטול עסקה
        עו"ד אפי אהרונוב | 05/01/2010 18:12

        ערב טוב אתי, מסכים לתשובה של קודמי. לאור גובה הסכום מומלץ לשקול פנייה לבעלי המקום באמצעות עו"ד. בהצלחה.