חוסר קליטה באזור ספציפי

  • שאלה לגבי עילות תביעה
    זיו | 30/12/2009 15:54

    אני מעוניין לתבוע בתביעות קטנות חב' סלולר. אני מתמחה ועד למשפט (אם יהיה) אני כבר אמור להיות עו"ד. שאלתי היא לגבי עילות תביעה. אני סובל מהתנתקויות רבות של שיחות, ככל הנראה עקב בעיות קליטה באיזור מגורי. עברתי לפני חצי שנה לחברה הנוכחית מחברה אחרת ומאז כל הזמן יש לי ניתוקים שלא מוכחישם על ידי החברה. בין לבין שיגעו אותי בכך שנאלצתי להגיע הרבה פעמים למוקדים לצורך בדיקות המכשיר, אפילו החליפו לי את המכשירים 4 פעמים ועדיין הבעיה לא נפתרה, כמו כן כל המכשירים שהחליפו לי היו תקולים בשל עצמם בלי קשר לניתוקי השיחה- רשלנות חמורה של החברה ללא ספק! השאלה שלי בהנחה שאני לא רוצה בפועל לבטל את החוזה שלי איתם למרות שברור שהם הפרו אותו בכך שהם לא יכולים לספק לי שרותי קליטה סבירים.באיזה עילות לתבוע? אם אני טוען להפרה של החוזה אזי הסעד הינו ביטול חוזה והחזר המכשיר- תוצאה שאני ממש לא רוצה. המטרה שלי לקבל כסף בעבור כל השעות שנאלצתי לבזבז עד לברור והמסקנה שיש באזור מגורי ככל הנראה בעיות קליטה. תודה

    • חוסר קליטה באזור ספציפי
      אייזיק {} | 30/12/2009 16:48

      שלום רב, במקרה הייתי עד להליך משפטי בנושא מסוג זה ואולי מאותה חברה כשלך. אם כך, אתה בהחלט זכאי לפיצוי הולם בגין אי קבלת תמורה מלאה למכשיר שרכשת, כולל פיצוי כעגמת נפש על הריצות מסביב לעניין ואף ביטול העסקה ללא קנסות, שכן פיצוי כאמור לעיל, לא יתן פיתרון סופי לבעית הקליטה והיא תמשך מן הסתם גם אחרי התביעה ופסה"ד. מציע בתחילה לפנות לחברה במכתב רשום לפיתרון בעית הקליטה כולל פיצוי בהתאם או לחילופין ביטול העסקה ללא קנסות ופיצוי. אפשר להוסיף בשיחה מוקלטת שבה קיימת הודאה על חוסר הקליטה באזור - ישמש כהוכחה. אם החברה תענה בשלילה לבקשותיך, אזי נכון יהיה לתבוע כמפורט לעיל. הוכחת הבעיה בעזרת עדים - מצא לפחות 2 מכרים שלהם מכשיר דומה לשלך ומאותה חברת תקשורת, בקש מהם להיווכח באזור מגוריך שאכן הבעיה קיימת גם אצלהם ואלה ישמשו אותך כעדים בהליך המשפטי.