חוב ללא הוכחה

  • אין גבול לחוצפה של הוט
    יניב נחומי | 24/12/2009 21:47

    שלום לכולם! אתמול (24/12/2229) קיבלתי התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים ממשרד עורכי דין RAD אשר מייצג את חברת הוט.לטענתם קיים על שמי חוב ישן מתאריך 05/2004 בסך  150שח + 350 שח ריביות והוצאות משפטיות, בגין הפרת התחייבות בחשבון אינטרנט.חברת עורכי הדין אינם מוכנים למסור לידי העתק חוזה או חשבונית או קבלה או שום הוכחה בגין ההתחייבות.אין לי מושג על מה מדובר, מעולם לא קיבלתי הודעה על חוב מהוט, למרות שאני לקוח פעיל לאורך 6 וחצי השנים שעברו.בנוסף משרד עורכי הדין מאיים בצורה של סחיטה שבמידה ולא אשלם למשרדם את החוב תוך 7 ימים, יפתחו נגדי תיק בהוצאה לפועל.לשלם או להילחם זאת השאלה? מה דעתכם?

    • חוב ללא הוכחה
      עו"ד אפי אהרונוב | 24/12/2009 22:00

      ערב טוב יניב, מומלץ לשלוח אליהם מכתב, להצהיר על נכונותך לשלם כל חוב שאתה חייב בו ולדרוש מהם להציג את המסמכים הרלוונטיים וכן את העתקי המכתבים שלטענתם נשלחו אליך. כיון שחברות שונות נוהגות לצערי להציג מכתבים שנכתבו בדיעבד תוך ציון תאריך שגוי, דרוש מהם להציג בנוסף אישורים על משלוח המכתב אליך. בכל מקרה, עליך לקחת בחשבון שהחוב ממשיך לצבור רבית ושכ"ט, ויכול להיות שבסופו של יום, היה ולא תצליח במאבקך, תיאלץ לשלם יותר. ההחלטה היא שלך. שיהיה בהצלחה. עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • גם לי יש אותו סיפור איתם.
        שילה | 17/02/2010 14:39

        בדיוק אותו המקרה אצלי! אך המייצגת הינה חברת עו"ד חגי כהן. הם טענו אותו הדבר, מסיבות טכניות לא נמצא ברשותם החוזה ושלחו לי חשבונית לדרישת תשלום "חוב קודם" ללא פירוט ממה נובע החוב/ חשבוניות קודמות לפיהן קם החוב!!! לאחר התכתבות ממושכת ומיגעת איתם המשיכו לשלוח התראות טלפוניות ומכתבים ללא הרף וטיוטת כתב תביעה בסדר דין מהיר. ראוי לציין שלא התקשרתי עימם מעולם ומסתבר שבעבר הייתי מחוברת לקווי זהב והם השתמשו במודם של הוט לצורך אספקת השירות וכשביקשתי כעבור שנה להתנתק מ012 הם לא הודיעו להוט על ההתנתקות ולכן לא קיבלו מהם את התשלום שהפרישו להם כנראה מידי חודש. וכעת רוצים שאני אשלם על הפשלה שהיתה בינהם. אני חושבת שכדאי לפנות לכלבוטק או תכנית מחקר רק התקשורת במצב כזה יכולה להשפיע לצערנו....