שיפוץ אגרסיבי

  • שיפוצים בבניין בצורה מחפירה ולא בטיחותית
    אבי | 22/12/2009 18:48

    בבניין שלי מתבצעים שיפוצים לחידוש החזית.קבלן הבניין עושה אותם בצורה מחפירה למשל:1. חדר המדרגות מלא רסיסי בטון.2. הוא השאיר פתח בקיר בחדר מדרגות לכל אורכו מהריצפה ועד התקרה למשך 48 שעות (מישהו יכול ליפול).3. הפיגומים נמצאים בגובה 180 - מסוכן, אפשר להיפגע בראש.4. בשבירת הטיח בחזית, כל החלקיקים שעפו, נפלו הישר למי שעבר במדרכה. לא שמו יריעת ניילון או ברזנט על מנת למנוע זאת.5. המדרכה נחסמה כליל. נדרש ללכת על הכביש כדי לעבור.6. ביום הראשון לשיפוצים, הם התחילו עם רעש המקדחות ב 6 בבוקר.7. פסולת ולכלוך מחוץ לבניין נשארת כל יום.8. ולקינוח - מזמין העבודה אף איים עליי באלימות מתי שמחיתי על כך שהם העירו אותי ב 6 בבוקר..שאלתי:למי להתלונן? האם זה אפקטיבי בהנחה שבשבוע הבא הם כבר יסיימו?תודה

    • שיפוץ אגרסיבי
      אייזיק {} | 22/12/2009 19:14

      שלום רב, אם מדובר בשיפוץ שנעשה תחת מטרית העירייה או גורם קבלני אחר, יש להפנות אליהם את התלונות ולבקש את הפיקוח מטעמם. רצוי מאד לשלוח מכתב דחוף ולבקש התערבות מיידית בכדי למנוע אסון. אם אין מדובר בחאפר, ניתן לפנות להתאחדות הקבלנים והשיפוצניקים ולבקש הכוונתם או עזרתם. אם מדובר במצב העלול לסכן חיי אדם באופן מיידי אפשר גם להגיש תלונה במשטרה. איומים - כמובן משטרה. רעש, לכלוך, הנם חלק מעבודות מסוג זה.