ביטול טיול ברגע האחרון

  • קבלת ביטול טיול ברגע האחרון
    מאיר | 21/12/2009 23:33

    לפני כחודש הזמנו טיול לירדן,וקיבלנו הודעת ביטול ביום הטיול בטענה כי אין מספיק נרשמים. מיותר לציין את עוגמת הנפש הרבה שנגרמה לנו האם דבר זה מהווה עילה לתביעה בגין עוגמת הנפש?

    • ביטול טיול ברגע האחרון
      אייזיק {} | 22/12/2009 09:32

      שלום רב, בהחלט שיש לכם זכות ועילה לתבוע בגין הביטול בדקה ה 90. יש לפרט בתביעה את כל התוכניות וההכנות לטיול. מומלץ בתחילה לפנות ולבקש פיצוי הולם ללא צורך במשפט.

      • ביטול טיול ברגע האחרון
        עו"ד אפי אהרונוב | 22/12/2009 21:56

        ערב טוב מאיר, בטרם נוקטים בפעולה כלשהי חשוב לבחון היטב את ההזמנה. אמנם, בנסיבות שתיארת אני סבור שגם אם החברה 'כיסתה' את עצמה ביחס למצב כזה - יש מקום לדרוש פיצוי, אך עלולה להיות לכך חשיבות ביחס לגובה הפיצוי. בהצלחה. עו"ד אפי אהרונוב מנהל הפורום