יוסי, תמיד פשרה עדיף, בפסק דין יש סיכון

  • פשרה בתביעה קטנה
    יוסי | 15/12/2009 00:14

    ביקשתי פיצוי מחברה מסוימת בגלל מוצר לא תקין שקניתי. החברה לא היתה מוכנה לפצות ולכן הגשתי בקשה לתביעות קטנות כולל תשלום אגרה של 50 שח. לאחר שנקבע מועד לדיון בבית המשפט לתביעות קטנות התקשרה אלי החברה והציעה הצעת פיצוי. מה קורה במצב כזה אם אחליט לקבל את הפשרה? איך עושים זאת ומבטלים את המשפט-האם יש טופס מיוחד לכך? והאם ישנה אגרה נוספת שיש לשלם לבית המשפט עקב ביטול המשפט (או שהדבר רק מקל על בית המשפט)? תודה

    • יוסי, תמיד פשרה עדיף, בפסק דין יש סיכון
      רפאל | 15/12/2009 21:36

      תמיד צריך לחשוב על הסיכון, תמיד. ולקנות סיכוי בפשרה

      • פשרה בתביעה קטנה
        עו"ד אפי אהרונוב | 15/12/2009 22:30

        ערב טוב יוסי, עליכם לערוך הסכם שיגלם את הפשרה, לשלוח אותו לביהמ"ש ולבקש מתן תוקף של פס"ד להסכם הפשרה. אין צורך בתשלום אגרה נוספת.

        • תודה
          יוסי | 16/12/2009 23:29

          כן זה בדיוק מה שעשינו ושלחנו זאת לבית המשפט שיאשרר זאת כפסק דין תודה על התשובות