החזרת מוצר

  • מגף אורטופדי לא נוח
    שירלי | 13/12/2009 16:53

    קניתי במזומן מגף אורטופדי של חברה ידועה מחנות ידועה בקניון הזהב. בבוקר גיליתי שהמגף מאוד לוחץ. באותו יום החזרתי לחנות, מדדתי את כל סוגי המגפיים ולא מצאתי זוג אחר נוח. בעלת החנות נתנה לי את אותו מגף מידה אחת יותר עם ספידה. גם מגף זה לא נוח לי כלל. החזרתי באותו ים לחנות. המוכרות ניסו מאוד להתאים לי נעל אחרת אך ללא הצלחה. כשביקשתי את כספי חזרה נאמר לי שלא ניתן וקיבלתי זיכוי. האם על פי חוק אוכל לקבל את כספי חזרה?

    • החזרת מוצר
      אייזיק {} | 14/12/2009 18:04

      שלום רב, בנסיבות אלה זכותך לקבל החזר כספי ולא זיכוי. תפני חזרה לחנות ותבקשי זאת אחרת תאלצי לתבוע.

    • מוזמנת לעיין בתגובתי אבל ממליץ להמתין לאפי
      אחד | 14/12/2009 21:32

      ע"פ חוק,יש אפשרות לבטל את העסקה 14 יום מביצועה. במקרה זה,אשר שונה מעסקה רגילה,הדבר המנחה בביטול העסקה הוא האם מדיניות ביטול העסקה הופיעה בחנות,כלומר,האם מצויין במקום כלשהו (לדוגמא שלט) המציין את מדיניות ההחזרה. במידה ולא קים שלט כזה,את זכאים לביטול מלא בניכוי 5% מסכום העסקה ולא יותר מ-100 ש"ח.

      • מסכים עם 'אחד'.  לת
        עו"ד אפי אהרונוב | 15/12/2009 00:20