כריות אוויר

  • כריות אויר
    טליה | 09/12/2009 11:26

    עברתי תאונת דרכים כשהתנגשתי בענוד במהירות ננוכה כריות האויר נפתחו ונגרמה לי חבלה חמורה בבית החזה האם יש לי עילה לתביעה כנגד יצרן הרכב?כריות האויר אמורות לנהיפתח בכל מצב?

    • כריות אוויר
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/12/2009 12:57

      טליה שלום, עקרונית, ככל שלא חרגת מכללי השימוש ברכב כפי שהוגדרו ע"י היצרן ובכל זאת נגרם לך נזק עקב כריות האוויר שהותקנו ברכב - יש לך עילת תביעה. מומלץ לבחון היטב את הוראות היצרן בטרם פונים לתביעה. בהצלחה.