דחיית מועד דיון

  • שאלה דחופה על מישפט ניזקה גוף
    מאור טלקר | 08/12/2009 20:00

    שלום יש לי שאלה דחופה על מישפט שאמור להיות לי מול עיריה על ניזקה גוף אני רוצה לדעת בבקשה העורך דין של העיריה בקש בקשה לדחות את המישפט בגלל שהוא לא מרגיש טוב השעלה שלי עם או יכול לעשות את זה ומי עמור לדחות את המישפט (שאלה דחופה!!)

    • דחיית מועד דיון
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/12/2009 00:20

      ערב טוב מאור, אני מניח שעוה"ד הגיש לביהמ"ש בקשה לדחיית הדיון עקב מחלתו ולביהמ"ש הסמכות להיעתר לבקשה ולדחות את הדיון. זכותך להתנגד לבקשה, אך ככל שלא מדובר בבקשות חזרות ונשנות לדחייה לא מומלץ להתנגד לכך.

    • עו"ד אפי אהרונוב
      מאור טלקר | 09/12/2009 08:53

      תודה לך עו"ד אפי אהרונוב