כדאיות תביעה

  • תביעה נגד חברת סלולר
    דניאל | 08/12/2009 16:01

    ברצוני לשאול אם אוכל לתבועה את אורנג'. יום אחד ראיתי בחשבונית שפתאום הם החליטו לחייב אותי על פירוט שיחות למרות שלא ביקשתי את השירות, התקשרתי אלייהם והם אמרו לי שיפצו אותי,הם הביאו לי זיכוי ואמרו שמעכשיו ניתקו אותי משירות זה, לאחר חודש אני רואה שוב שמחייבים אותי על השירות של פירוט שיחות מבלי שביקשי ואפילו שביטלתי את זה.ברצוני לשאול אם אוכל לתבוע אותם

    • כדאיות תביעה
      אייזיק {} | 08/12/2009 16:15

      אפשר בהחלט. השאלה היא האם כדאי לסכום קטן? פנה במכתב רשום ובקש להפסיק את החיוב במיידי כולל החזר כספי או פיצוי על החיוב המיותר והטרדה בעיסוק סביבו. אוסף שלהבא תתבע אותם.